Visual Studio nasıl Linux'a kurulur?

userdata

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Okulumdan dolayı Visual Studio kullanarak hem görsel programlama dersimde kullanıyoruz, hem de web programlama dersimde kullanıyoruz. Bu uygulamaları nasıl kullanacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Okulumdan dolayı Visual Studio kullanarak hem görsel programlama dersimde kullanıyoruz, hem de web programlama dersimde kullanıyoruz. Bu uygulamaları nasıl kullanacağım?

Linux desteği bulunmuyor. C# veya .NET platformunu kullanan diller için Rider programının EAP sürümünü indirebilirsiniz. EAP beta olduğu için normalde paralı olan bu programı legal olarak bedava kullanmanızı sağlıyor.

Benzer isterse VS Code kurabilir hocam.

Ben VS Code'da çalıştıramamıştım C# uygulamalarını. Biraz sorunlu çalışıyor gibi.
Olabilir, ben işlerimi terminal araçlarıyla hâllettiğim için bilemiyorum yalnızca kurulumunu anlatabilirim VS Code'un.

Kurulamaz. Programın GNU/Linux desteği bulunmuyor ve WineHQ sitesinde de program “Garbage” yani çöp olarak nitelendirilmiş. Yani Wine'da da çalışmıyor. Alternatif olarak Visual Studio Code kurabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…