Arkadaşlar merhaba. Okulumdan dolayı Visual Studio kullanarak hem görsel programlama dersimde kullanıyoruz, hem de web programlama dersimde kullanıyoruz. Bu uygulamaları nasıl kullanacağım?
Benzer isterse VS Code kurabilir hocam.Linux desteği bulunmuyor. C# veya .NET platformunu kullanan diller için Rider programının EAP sürümünü indirebilirsiniz. EAP beta olduğu için normalde paralı olan bu programı legal olarak bedava kullanmanızı sağlıyor.
Benzer isterse VS Code kurabilir hocam.
Olabilir, ben işlerimi terminal araçlarıyla hâllettiğim için bilemiyorum yalnızca kurulumunu anlatabilirim VS Code'un.Ben VS Code'da çalıştıramamıştım C# uygulamalarını. Biraz sorunlu çalışıyor gibi.
UbuntuHangi dağıtımı kullanıyorsunuz?
Teşekkür ederim dostumLinux desteği bulunmuyor. C# veya .NET platformunu kullanan diller için Rider programının EAP sürümünü indirebilirsiniz. EAP beta olduğu için normalde paralı olan bu programı legal olarak bedava kullanmanızı sağlıyor.
Belirttiğimiz gibi VS kuramazsınız ancak VS Code kurulumu için Download Visual Studio Code - Mac, Linux, Windows sitesinden .deb uzantılı paketi indirmeniz ve kurmak için çift tıklamanız gerekiyor.Ubuntu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.