Win10 kullanıyorum ve güncel.
2019-2017-2015 yüklemeyi denedim hepsinde aynı hatayı verdi.
Nasıl çözebilirim?
Nereden ve hangi sürümleri indirdin? Link ver ve hangi Windows sürümünü kullanıyorsun, onu da buraya ekle.
Runtimeleri ve Frameworkları nasıl yüklerim anlayamadım?![]()
Visual Studio Eski İndirmeler - 2019, 2017, 2015
Visual Studio Community, Professional ve Enterprise yazılımlarının önceki sürümlerini indirin. Buradan Visual Studio (MSDN) aboneliğinizde oturum açın.visualstudio.microsoft.com
Belki buradan indiriyorsunuzdur da, indirmiyorsanız link bu.
Runtimeleri ve Frameworkları yüklemeyi deneyin, normalde o kendi yükler ama bir sorun oluşmuş olabilir.
![]()
Visual Studio Community, Professional ve Enterprise yazılımlarının önceki sürümlerini indirin. Buradan Visual Studio (MSDN) aboneliğinizde oturum açın.visualstudio.microsoft.com
Bu linki denedim.
win10 pro sürümüm 1909
Runtimeleri ve Frameworkları nasıl yüklerim anlayamadım?
Bu linki denedim.![]()
win10 pro sürümüm 1909
-
Runtimeleri ve Frameworkları nasıl yüklerim anlayamadım?
![]()
Destek Ekibi ve SSS - Visual Studio IDE
Yaygın Visual Studio yükleme sorunları, indirme ile yükleme, lisanslama ile satın alma ve destek ilkeleriyle ilgili yardım alın. SSS'lerimizi buradan okuyun.visualstudio.microsoft.com
Buradan 4.8/4.7.2 yi yükle. Hatta ayıp olmasın developer packı da yükle. Yine de hatanın tam ssini atabilir misin ?![]()
Download .NET Framework - free official downloads | .NET
Downloads for building and running applications with .NET Framework. Get web installer, offline installer, and language pack downloads for .NET Framework.dotnet.microsoft.com
Windows'un Orijinal mi?
Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\mscoreei.dll load error - December 2011 - Forums Çözümü bu linkte bulabilirsiniz.Attığınız linkten yüklemeyi denedim ama zaten yüklü diye uyarı verdi. Şimdi dikkat ettiğimde aldığım hata zaten framework hatasıymış. Aşağıda paylaşıyorum.
2019 ve 2017 yi yüklerken şu hatayı alıyorum yükleme başlamadan kapanıyor.
Eki Görüntüle 572237
Eki Görüntüle 572240
2015i ise kurabildim kurarken hata vermedi ama kod yazdıktan sonra starta bastığımda bu hatayı verdi
Eki Görüntüle 572239
Yani sorun aynı ikisinde de .
Değil. N11'den win10pro key almıştım 4 yıldır sorunsuz kullanıyordum.
Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\mscoreei.dll load error - December 2011 - Forums Çözümü bu linkte bulabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.