Visual Studio'da nasıl HTML elementleri kendiliğinden kapanır?

emregunel0

Hectopat
HTML'ye bir merakla başladım ve bazı videoları izlerken fark ettimki mesela;
<Body> yazdıysan otomatikman </body> geliyor ve element kendiliğinden kapanıyor.
Bunu Visual Studio 2022'de yapmak mümkün mü?(izlediğim videoda vs 2019 kullanılıyor.)

Son düzenleyen: Moderatör:

Intellisense özelliğinden bahsediyorsunuz anladığım kadarıyla, şimdi Visual Studio 2022'de IntelliSense özelliği çalışmıyor mu?

Intellisense özelliğinden bahsediyorsunuz anladığım kadarıyla, şimdi Visual Studio 2022'de IntelliSense özelliği çalışmıyor mu?
Demek istediğim şey ben <html> yazdığımda otomatik bir şekilde kapanması yani aşağıya otomatik bir şekilde </body> yazması.
Demek istediğim şey ben <html> yazdığımda otomatik bir şekilde kapanması yani aşağıya otomatik bir şekilde </body> yazması.
Eğer bunu intellisense sağlıyorsa nasıl aktifleştireceğim ?

Son düzenleme:

Eğer bunu intellisensesağlıyorsa nasıl aktifleştireceğim ?

Tam anlamadım hocam demek istediğinizi. Siz <html> tagı açtığınızda kendiğilinden </html> tagınıda yazmasından bahsediyorsanız evet ıntellisense özelliği, Visual Studio'da bir sürü HTML ıntellisense Extension'ı var. Bir de normalde VS2022 kendisi ıntellisense'i hallederdi diye biliyorum.

İntelsense nasıl açılıyor özellik olarak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…