S SwordSmaN107 Femtopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #1 Herkese merhaba, Visual Studio'da yazdığım kodu masaüstüne kaydedip tekrar açtığımda çalıştıramıyorum. Nasıl çözebilirim?
Herkese merhaba, Visual Studio'da yazdığım kodu masaüstüne kaydedip tekrar açtığımda çalıştıramıyorum. Nasıl çözebilirim?
Recep Baltaş Fan Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 546 Çözümler 7 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #2 Nasıl kaydettiğinizi ekran görüntüsü alabilir misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS S SwordSmaN107 Femtopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #3 Recep Baltaş Fan dedi: Nasıl kaydettiğinizi ekran görüntüsü alabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam programı farklı kaydet dedim masaüstüne kaydettim o kadar Artı 0 Eksi
Recep Baltaş Fan dedi: Nasıl kaydettiğinizi ekran görüntüsü alabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam programı farklı kaydet dedim masaüstüne kaydettim o kadar
K kaan.w Megapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.423 Çözümler 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #4 SwordSmaN107 dedi: Herkese merhaba, Visual Studio'da yazdığım kodu masaüstüne kaydedip tekrar açtığımda çalıştıramıyorum. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Umarım kod yazdığın dosyanın üstüne çift tıklayıp çalışmasını beklemiyorsundur. Artı 0 Eksi
SwordSmaN107 dedi: Herkese merhaba, Visual Studio'da yazdığım kodu masaüstüne kaydedip tekrar açtığımda çalıştıramıyorum. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Umarım kod yazdığın dosyanın üstüne çift tıklayıp çalışmasını beklemiyorsundur.
KS KS S SwordSmaN107 Femtopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #5 Recep Baltaş Fan dedi: Nasıl kaydettiğinizi ekran görüntüsü alabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... kaan.w dedi: Umarım kod yazdığın dosyanın üstüne çift tıklayıp çalışmasını beklemiyorsundur. Genişletmek için tıkla... Nasıl calistirabilirim peki programı açtığımda çalıştırma tuşu gözükmüyor çünkü Artı 0 Eksi
Recep Baltaş Fan dedi: Nasıl kaydettiğinizi ekran görüntüsü alabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... kaan.w dedi: Umarım kod yazdığın dosyanın üstüne çift tıklayıp çalışmasını beklemiyorsundur. Genişletmek için tıkla... Nasıl calistirabilirim peki programı açtığımda çalıştırma tuşu gözükmüyor çünkü
K kaan.w Megapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.423 Çözümler 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #6 SwordSmaN107 dedi: Nasıl calistirabilirim peki programı açtığımda çalıştırma tuşu gözükmüyor çünkü Genişletmek için tıkla... Çok gizli bir detay değilse hangi dilde yazdığınızı öğrenme fırsatında bulunabilir miyim? Artı 0 Eksi
SwordSmaN107 dedi: Nasıl calistirabilirim peki programı açtığımda çalıştırma tuşu gözükmüyor çünkü Genişletmek için tıkla... Çok gizli bir detay değilse hangi dilde yazdığınızı öğrenme fırsatında bulunabilir miyim?