eymen.dll Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 925 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #1 Öylesine bir şey yaptım arkadaşıma atmak için ama uygulamayı kurmak için 3 tane dosya gerekiyor. Bunu nasıl 1 adet yapabiliriz? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2025
Öylesine bir şey yaptım arkadaşıma atmak için ama uygulamayı kurmak için 3 tane dosya gerekiyor. Bunu nasıl 1 adet yapabiliriz?
Çözüm Bayram Reis 1 Mayıs 2025 eymen.dll dedi: Kullanmıyorum sadece Console ugulaması seçip bir iki şey yazdım şaka amaçlı Genişletmek için tıkla... Tamam o halde, direkt bin klasöründeki .exe'yi paylaşabilirsiniz. Publish etmenize gerek yok.
eymen.dll dedi: Kullanmıyorum sadece Console ugulaması seçip bir iki şey yazdım şaka amaçlı Genişletmek için tıkla... Tamam o halde, direkt bin klasöründeki .exe'yi paylaşabilirsiniz. Publish etmenize gerek yok.
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.778 Makaleler 27 Çözümler 183 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 1 Mayıs 2025 #11 eymen.dll dedi: hayır Hocam bu visual studio code içinmi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Siz ne uygulaması yapıyorsunuz? Console mu? Ayrıca farklı kütüphaneler kullanıyor musunuz? Eğer kullanmıyorsanız, exe dosyasını direkt bağımsız kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
eymen.dll dedi: hayır Hocam bu visual studio code içinmi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Siz ne uygulaması yapıyorsunuz? Console mu? Ayrıca farklı kütüphaneler kullanıyor musunuz? Eğer kullanmıyorsanız, exe dosyasını direkt bağımsız kullanabilirsiniz.
KS KS eymen.dll Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 925 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #12 Kullanmıyorum sadece Console ugulaması seçip bir iki şey yazdım şaka amaçlı Artı 0 Eksi
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.778 Makaleler 27 Çözümler 183 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 1 Mayıs 2025 #13 eymen.dll dedi: Kullanmıyorum sadece Console ugulaması seçip bir iki şey yazdım şaka amaçlı Genişletmek için tıkla... Tamam o halde, direkt bin klasöründeki .exe'yi paylaşabilirsiniz. Publish etmenize gerek yok. Artı 0 Eksi Çözüm
eymen.dll dedi: Kullanmıyorum sadece Console ugulaması seçip bir iki şey yazdım şaka amaçlı Genişletmek için tıkla... Tamam o halde, direkt bin klasöründeki .exe'yi paylaşabilirsiniz. Publish etmenize gerek yok.
kocxmyy Picopat Katılım 25 Mart 2025 Mesajlar 38 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual Radeon Rx 5500 Xt Amd Ryzen 5 5600 Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #14 eymen.dll dedi: Kullanmıyorum sadece Console ugulaması seçip bir iki şey yazdım şaka amaçlı. Genişletmek için tıkla... WinRAR dosyası yapmayı deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
eymen.dll dedi: Kullanmıyorum sadece Console ugulaması seçip bir iki şey yazdım şaka amaçlı. Genişletmek için tıkla... WinRAR dosyası yapmayı deneyebilirsin.
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.778 Makaleler 27 Çözümler 183 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 2 Mayıs 2025 #15 kocxmyy dedi: WinRAR dosyası yapmayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Dosya diyor, klasör veya sıkıştırılmış klasör demiyor. Artı 0 Eksi
kocxmyy dedi: WinRAR dosyası yapmayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Dosya diyor, klasör veya sıkıştırılmış klasör demiyor.
KS KS eymen.dll Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 925 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #16 Bayram Reis dedi: Tamam o halde, direkt bin klasöründeki .exe'yi paylaşabilirsiniz. Publish etmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam oldu sağolun kocxmyy dedi: WinRAR dosyası yapmayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bunuda yaparım sağolun Son düzenleme: 2 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
Bayram Reis dedi: Tamam o halde, direkt bin klasöründeki .exe'yi paylaşabilirsiniz. Publish etmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam oldu sağolun kocxmyy dedi: WinRAR dosyası yapmayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bunuda yaparım sağolun
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.778 Makaleler 27 Çözümler 183 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 2 Mayıs 2025 #17 eymen.dll dedi: Tamam hocam oldu sağolun Genişletmek için tıkla... Rica ederim. İyi günler dilerim Artı 0 Eksi