Vitamin değerleri nasıl?

Chawery01

Picopat
Daha fazla  
Vitamin değerlerim fotoğraftaki gibidir. Sağlık ocağında yaptırdım fakat işim olduğu için kağıdı ben almaya gidemedim ve o yüzden neyin ne olduğunu soramadım. Bilen bir kişi nasıl olduğunu açıklayabilir mi? Ben bu testi kilo alamıyorum ne kadar yesem de ve boyum 164'te kaldı. 16 yaşındayım daha uzar mıyım bilmiyorum. TSH yüksek çıkmış bu da galiba büyüme hormanı azaltıyor. Bunun için ne yapabilirim?

IMG_FAC7F0D1-D3A3-4F7D-9A96-5E1A9541B09B.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Vitamin değerlerim fotoğraftaki gibidir. Sağlık ocağında yaptırdım fakat işim olduğu için kağıdı ben almaya gidemedim ve o yüzden neyin ne olduğunu soramadım. Bilen bir kişi nasıl olduğunu açıklayabilir mi? Ben bu testi kilo alamıyorum ne kadar yesem de ve boyum 164'te kaldı. 16 yaşındayım daha uzar mıyım bilmiyorum. TSH yüksek çıkmış bu da galiba büyüme hormanı azaltıyor. Bunun için ne yapabilirim?

Eki Görüntüle 2650158

Endokrinoloji bölümünden bir doktora danışman daha sağlıklı olur. Şu an için bir fikir almak istiyorsan ChatGPT veya Gemini gibi yapay zeka araçlarına gerekli ek bilgileri vererek sorabilirsin. Ama bu araçların halüsinasyon görüp yanılabileceğini unutma.

Kilo alma noktasında kalori takibi+spor kombinasyonu yapman lazım. Kalorisi düşük doyurucu besinlerden çok yersen doğal olarak kilo alamazsın. Sadece yüksek kalori alıp herhangi bir spor yapmazsan da sadece yağ kütlesi kazanırsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı