Vitamin hapı önerisi

AliJahovicj

Centipat
Arkadaşlar bu ssne üniversite sınavına hazırlanacağım ve uykumun ağır olmasının yanında bir şeye odaklanma da da güçlük çekiyorum, dikkatim hızlı dağılıyor. Bunun için vitamin hapı almaya karar verdim. Supradyn Pharmaton... Önerinizi yazarsanız çok sevinirim. Bu arada doktora başvur da demeyin mümkünse gerçekten tecrübesi olanlar benimle aynı sıkıntıyı yaşayanlar yazsın

Son düzenleyen: Moderatör:
Damdan düşenler cevap versin demişsin fakat, doktor damdan düşenden daha iyi öneri sunacaktır.

Bir kış günü sabaha kadar yağan kar, dört bir yanı kaplar. Nasrettin Hoca erkenden kalkıp kapı dışarı çıkınca, bir de bakar ki kar dam boyu olmuş. Dam çöker endişesiyle telaşlanır. Kar küreğini alıp bir an önce karı temizlemek için kürümeye başlar. O anda dengesini kaybedip damdan aşağıya düşer. Nasrettin Hoca'nın sesine toplanan konu komşu, hısım akraba, aman nasıl olmuş, ayağı mı kolu mu kırılmış, doktora götürelim, kırıkçı çağıralım derken Nasrettin Hoca: Ben doktor falan istemem bana damdan düşen birini getirin der.

Doktora başvur. (?)

Arkadaşımın biri kafasına göre vitamin hapı almıştı. O zaman için en kaliteli markalardan biri (şu an hatırlamıyorum). Bir kulak arkası kaldı kaşınmayan. Bir ay boyunca bitli gibi gezdi. Doktora sor illa ki senin donuna kadar tüm paranı alacak değil. Bilmediğin bir alerjim olabilir. Yaşına ve bünyene uygun birşey al.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı