Steam Vitrin ile şeffaf profil nasıl oluşturulur?

Daha fazla  
Elimde bir fotoğraf var (aşağıya bırakiyorum), onu Steam'de profilim yapmak istiyorum. Hani vitrin kullanarak her yer şeffaf oluyor ve o gözüküyor ya hani o tarzda bir şey. Nasıl yapacağımı bulamadim. "steam.design" diye bir site var oraya bu fotoğrafı atınca da indirmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

preview.jpg

Yanlış bilmiyorsam Dying Light 2'nin kendi oyun profilini 10.000 Steam puani gibi bir miktara satın alıp yapılıyor diye biliyorum.

Bug sayesinde oluyordu. Bu resim normalde geniş ve webp uzantılı. Ben bunu aynı genişlikte jpeg yada jpg ye döndürmek istiyorum fakat başaramadim.

Yeni gelen ücretsiz profil öğeleri dağıtıldı aldıysan onunla yapılıyor diye biliyorum.
Yani bu resmi kullanabilecek miyim?

Bug sayesinde oluyordu. Bu resim normalde geniş ve WEBP uzantılı. Ben bunu aynı genişlikte JPEG'ya da JPG'ye döndürmek istiyorum fakat başaramadim.

Evet aldıysan onu özel profilden aktif edip sonradan düzenleyebiliyorsun.

Bug sayesinde oluyordu. Bu resim normalde geniş ve WEBP uzantılı. Ben bunu aynı genişlikte JPEG'ya da JPG'ye döndürmek istiyorum fakat başaramadim.

Ben kendi profilimde senin attığın resmi denedim oldu sende varsa dene bence.

Evet aldıysan onu özel profilden aktif edip sonradan düzenleyebiliyorsun.

Ben kendi profilimde senin attığın resmi denedim oldu sende varsa dene bence.
Nasıl yapabileceğimi anlamadım işte. Steam puanım var neyi almam gerekiyorsa söylermisin alayim.

Nasıl yapabileceğimi anlamadım işte. Steam puanım var neyi almam gerekiyorsa söylermisin alayim.
Ben Profil fotoğrafı olarak değil vitrin öğesi olarak birleşik şekilde sergilensin istiyorum biliyorsun değil mi?

Nasıl yapabileceğimi anlamadım işte. Steam puanım var neyi almam gerekiyorsa söyler misin alayim.

Ben profil fotoğrafı olarak değil vitrin öğesi olarak birleşik şekilde sergilensin istiyorum biliyorsun değil mi?

Ücretsiz dağıtılan vardı forumda paylaşıldı bulursam sana atarım duruyorsa eğer.

Birleşik şekilde sergileme bilmiyorum maalesef.

Nasıl yapabileceğimi anlamadım işte. Steam puanım var neyi almam gerekiyorsa söyler misin alayim.

Ben profil fotoğrafı olarak değil vitrin öğesi olarak birleşik şekilde sergilensin istiyorum biliyorsun değil mi?

https://store.steampowered.com/points/shop/app/4101120 buradan alın bir deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı