Recx and Flex
Hectopat
Opera GX yerine Vivaldi önerdiğiniz için indirdim fakat daha ana sayfada bile çok fazla donmalar, takılmalar var. Ne yapmam lazım?
Yine aynı şeyi yapacaksınız, parolaların olduğu yere gelip dışarı aktar diyeceksiniz. İsterseniz Chrome'un arama çubuğunaChrome kullanıyorum.
chrome://settings/passwords yazıp parolaların olduğu ekrana gelebilirsiniz.Hocam burası açılıyor 3 noktayı bulamadım.Vivaldi'ye girip arama çubuğunavivaldi://flagsyazıp gir. ''Password import'' özelliğini aktif et.
Eki Görüntüle 915556
Ardından Opera'ya gir. Parolaların olduğu kısma girip üç noktaya bas. Dışa aktar deyip istediğin yere kaydet.
Eki Görüntüle 915561
Tekrardan Vivaldi'ye girip arama çubuğunavivaldi://settings/passwordsyaz. Üç noktaya tıklayıp içe aktar de. Ardından biraz önce kaydettiğin dosyayı seç.
Eki Görüntüle 915565
Vivaldi < Ayarlar < Görünüm < Durum Çubuğunu Gizle.
Eki Görüntüle 915570
Yanlış yazmışım, o kısımda vivaldi://settings/passwords yazmak yerineHocam burası açılıyor 3 noktayı bulamadım.Eki Görüntüle 915600
chrome://settings/passwords yazmanız gerekiyordu.Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.