Vivo V30'dan iPhone 11'e geçilir mi?

Bütçe
-
Kamera olarak 11 daha iyidir ama bataryası 1 günü çıkarmayı geçtim o sağlıkla yarım gün çıkarırsa iyidir. Sıfır iPhone 11 değil 13 14'ler bile 1 günü çıkaramayabiliyor. Özellikle batarya ve ekranda aşırı fazla aratır V30u. Bir de güncelleme almayı falan kesti IP11. Artık bir "elma" esprisi kalmadı fazla. Bir de batarya olarak iOS 17 hatta iOS 18 yüklüyse bataryayı su gibi içer.

Son düzenleme:
Öncelikle değerli cevaplarınız için teşekkür ederim. Son olarak sorun şudur. Vivodan iphoneye geçeyim mi şimdi ? İyice arada kaldım yorumlarınızdan önce kesindim ama. Ben vivonun kamerasını beğenemiyorum. iPhone'un kamerası vivoya göre iyi mi ?
Muhtemelen daha iyidir. Hem kamerası daha iyidir hem de androidlerin çoğunda sosyal medyaya yükleme yaparken görüntü kalitesinde düşüklük olurken iPhone cihazlarda bu durum olmadığı için daha kaliteli fotoğraflar yükleyecektir diye düşünüyorum. Kararsız kaldıysan iki telefonla fotoğraf ve video çekip karşılaştır. iPhone 11 batarya ve ekran konusunda çok beklentini karşılamaz ama kamerası daha iyidir.

Muhtemelen daha iyidir. Hem kamerası daha iyidir hem de Android'lerin çoğunda sosyal medyaya yükleme yaparken görüntü kalitesinde düşüklük olurken iPhone cihazlarda bu durum olmadığı için daha kaliteli fotoğraflar yükleyecektir diye düşünüyorum. Kararsız kaldıysan iki telefonla fotoğraf ve video çekip karşılaştır. iPhone 11 batarya ve ekran konusunda çok beklentini karşılamaz ama kamerası daha iyidir.

Pekala inceleyeceğim çok sağ olun.

Kamera olarak 11 daha iyidir ama bataryası 1 günü çıkarmayı geçtim o sağlıkla yarım gün çıkarırsa iyidir. Sıfır iPhone 11 değil 13 14'ler bile 1 günü çıkaramayabiliyor. Özellikle batarya ve ekranda aşırı fazla aratır V30u. Bir de güncelleme almayı falan kesti IP11. Artık bir "elma" esprisi kalmadı fazla. Bir de batarya olarak iOS 17 hatta iOS 18 yüklüyse bataryayı su gibi içer.

Şarj ederim seve seve o yandan hiç sıkıntı yok. Güncellemede benim için önemli değil. Sadece bu telefonun üst kısımlarını IPhone'lerle değdirince fotoğraf paylaşımı yapılabiliyor kullanmak istediğim özelliklerden biride odur. Ekran kalitesini inanın hiç aramam. Maç günü maç izlerim arada bir YouTube'dan Netflix'den dizi izlerim. Oda nadiren genelde bilgisayardan izlerim.

Öncelikle değerli cevaplarınız için teşekkür ederim. Son olarak sorun şudur. Vivo'dan IPhone'ye geçeyim mi şimdi? İyice arada kaldım yorumlarınızdan önce kesindim ama. Ben Vivo'nun kamerasını beğenemiyorum. IPhone'un kamerası Vivo'ya göre iyi mi?

Apple kamerası gayet güzel şahsen kendim Samsung A13'ten iphome 13 modeline geçtim ve her konuda çok iyi eski telefonuma göre Vivo kullanmadım hiç yorum yapamam bu konu hakkında fakat iPhone kullanmaya başlacaksan eğer 11 ile başlama 13 veya üstü cihazlar almanı tavsiye ederim

Apple kamerası gayet güzel şahsen kendim Samsung A13'ten iphome 13 modeline geçtim ve her konuda çok iyi eski telefonuma göre Vivo kullanmadım hiç yorum yapamam bu konu hakkında fakat iPhone kullanmaya başlacaksan eğer 11 ile başlama 13 veya üstü cihazlar almanı tavsiye ederim
Dediğim gibi 1-2 sene kullanacağım. Ardından araya üniversite vs girecek yeni cihaz kesinlikle alırım. Apple ekosistemine giriş yapmak asıl niyetim.

Tavsiye ederim Apple cihazlarını güncelleme aldığı sürece güzel cihazlar

Bu dediğim telefonun üst kısmını başka telefona değdirince fotoğraf paylaşımı 11'de var mı peki?

6 aydır Vivo V30 kullanıyorum. Sık sık maç seyretmeye gidiyorum Instagram'a story paylaşıyorum. Fark ettim ki kameram gerçekten iğrenç. Yanımda bir abinin telefonuna baktım fotoğraf çekerken, gerçekten kamerasının çok kaliteli olduğunu gördüm. Babam 11 kullanıyor, pil sağlığı %70 civarlarında. Kendisine yeni bir telefon alacak bende eski 11'ini almayı düşünüyorum. Fikriniz nedir pişman olur muyum? V30'dan devam mı etmeliyim? Günlük olarak sadece WhatsApp Instagram bir de küçük oyunlar oynuyorum.
Hocam androidlerde attığınız hikaye genellikle sizde daha kötü görünüyor fakat diğer telefonlarda sizin telefonunuzdan daha kaliteli görünür.Ayrıca vivo v30'un kamerası benim bildiğim kadarıyla gayet tatmin edici bir performansa sahip.İphone 11 ile karşılaştırırsak iphone 11 o kadarda iyi bir kamraya sahip değil özellikle biraz karanlık yerlerde baya performans kaybı oluyor.Bence gerek yok siz bilirsiniz ama.

Tavsiye ederim Apple cihazlarını güncelleme aldığı sürece güzel cihazlar
Ne alaka hocam yıllar önce çıkıpta güncelleme almayan android cihazlarla farkı ne? S7 kullanıyordum 7 sene çalıştı ama şimdi onun yıllarında çıkan iphone 7 tam bir çöp.Oysaki hala ufak tefek güncelleme geliyor.

Hocam androidlerde attığınız hikaye genellikle sizde daha kötü görünüyor fakat diğer telefonlarda sizin telefonunuzdan daha kaliteli görünür.Ayrıca vivo v30'un kamerası benim bildiğim kadarıyla gayet tatmin edici bir performansa sahip.İphone 11 ile karşılaştırırsak iphone 11 o kadarda iyi bir kamraya sahip değil özellikle biraz karanlık yerlerde baya performans kaybı oluyor.Bence gerek yok siz bilirsiniz ama.
Bu androidden paylaşılan storynin atılan telefondan kotu gözüküp diğer telefonlarda güzel gözüktüğü bilgisi kesin mi? İlk defa duydum. Genelde androidden atılmış storyler benim iPhone’da da kotu gözüküyor. Eğer dediğin gibiyse bu güzel ama sanmıyorum öyle olduğunu. iPhone 11’in kamerası kısmına katılıyorum özellikle gece çekimleri garip.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı