Vivo Y16 alınır mı?

Vivo Y16 64 GB alınır mı? Kasma donma sorunları falan oluyor mu, batarya hızlı bozulur mu?
Alınmaz. O bütçe civarında sıfır cihaz almak mantıklı değil zaten. İkinci ele yönelmeniz daha iyi olur. İlla ki sıfır alınacaksa Redmi 10C alın.

Alınmaz. O bütçe civarında sıfır cihaz almak mantıklı değil zaten. İkinci ele yönelmeniz daha iyi olur. İllaki sıfır alınacaksa Redmi 10C alın.

MediaMarkt'da gördüm dış görünüşü hoşuma gitti fiyatta bayağı uygundu dedim bir sıkıntısı vardır ilk önce bir sorayım telefonculara sorsan sorduğun her telefon içi en iyisi diye söylüyorlar bende almadan buraya bir sorayım dedim zaten kimse beğenmiyormuş almayacağım.

Bütçeniz nedir tam olarak başka bir telefon önerebiliriz belki.
Yani bütçem 4.5 bin 2. El önerebilirmisin

Çok kötü bir model. Teknosa'ya gittiğimde adam o modeli gösterdi, yok işte sağlam telefon gözümüzün önünde vurdu şov yaptı felan.

- Ekranı kötü.
- Hızlı şarjı yok.
- Kamera kötü.
- İslemci fiyata göre kötü.

Alınmaz.
Teşekkürler cevap için 2. El önerebilirmisiniz bütçem 4500

MediaMarkt'da gördüm dış görünüşü hoşuma gitti fiyatta bayağı uygundu dedim bir sıkıntısı vardır ilk önce bir sorayım telefonculara sorsan sorduğun her telefon içi en iyisi diye söylüyorlar bende almadan buraya bir sorayım dedim zaten kimse beğenmiyormuş almayacağım.

2.el Samsung Galaxy S9+ öneriyorum hocam. Kendim kullanıyorum, eski cihaz diye sakın almamazlık yapmayın. Hiç bir sorunu yok, inceleme videolarını inceleyebilirsiniz. 4K 60FPS video çekebiliyor ayrıca kablosuz şarjı 15W hızlı şarjı var. Eksiksiz cihaz diyebilirim. 3.50-4 saat ekran süresi veriyor. Bu size yeterli ise alabilirsiniz. Telefon ısınabiliyor, ekran kısmından ama bu özellikler cezbedici istiyosanız alın.

2.el Samsung Galaxy S9+ öneriyorum hocam. Kendim kullanıyorum, eski cihaz diye sakın almamazlık yapmayın. Hiç bir sorunu yok, inceleme videolarını inceleyebilirsiniz. 4K 60FPS video çekebiliyor ayrıca kablosuz şarjı 15W hızlı şarjı var. Eksiksiz cihaz diyebilirim. 3.50-4 saat ekran süresi veriyor. Bu size yeterli ise alabilirsiniz. Telefon ısınabiliyor, ekran kısmından ama bu özellikler cezbedici istiyosanız alın.
Şu anda samsung galaxy A32 kullanıyorum ama paraya ihtiyacım var o yüzden satıp alıcam hani tuşlayarak bile geçebilirim yani eski yeni farketmez teşekkürler

Şu anda samsung galaxy A32 kullanıyorum ama paraya ihtiyacım var o yüzden satıp alıcam hani tuşlayarak bile geçebilirim yani eski yeni farketmez teşekkürler
Tuşlu olacaktı

4500₺ ve civarı ikinci el;
•Samsung S10e
•Samsung S9+/Samsung S9
•OnePlus 7 Serisi
•Mi 9 Pro/Mi9
•Poco F2 Pro
•Mi9T Pro

Yani bütçem 4.5 bin 2. el önerebilir misin?

Teşekkürler cevap için 2. el önerebilir misiniz bütçem 4500.

İkinci el S9 Plus bak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı