Vivo Y16 alınır mı?

MediaMarkt'da gördüm dış görünüşü hoşuma gitti fiyatta bayağı uygundu dedim bir sıkıntısı vardır ilk önce bir sorayım telefonculara sorsan sorduğun her telefon içi en iyisi diye söylüyorlar bende almadan buraya bir sorayım dedim zaten kimse beğenmiyormuş almayacağım.

Yani bütçem 4.5 bin 2. El önerebilir misin?

Teşekkürler cevap için 2. El önerebilir misiniz bütçem 4500

Kanka ikini el için Xiaomi'nin o kadar fazla telefonu varki.
Hani Konya'da olsan her türlü yardımcı olurdum.

Ama önermem gerekirse POCO X3 Pro, Note 8 Pro, Note 10S, Note 9 Pro, Note 9S bu telefonlar hayli hayli işini görür. POCO X3 Pro'yu bulabilir misin sadece ona emin değilim.

Kanka ikini el için Xiaomi'nin o kadar fazla telefonu varki.
Hani Konya'da olsan her türlü yardımcı olurdum.

Ama önermem gerekirse POCO X3 Pro, Note 8 Pro, Note 10S, Note 9 Pro, Note 9S bu telefonlar hayli hayli işini görür. POCO X3 Pro'yu bulabilir misin sadece ona emin değilim.
Bugün kaçakçı tanıdıkla konuştuk 3500 e Redmi 11 pro dedi iyimi ben çok anlamıyorum telefon piyasasından

hocam 1 yıl olmuş fakat bişey olmaz ben y16 kullanıyorum turkcelldeki adam önerdi önermez olaydı hayatımda bu kadar iğrenç yavaş bir telefon görmedim ekran kalitesi çok kötü hızı zaten yerlerde sürünüyor tek iyi özelliği şarjı çabuk bitmiyor onun içinde değmez zaten oyun performansına gelsek pubg 30 fps veriyor forumda gezinirken bile aşırı kasıyor telefon

Șahsen Alalı 1.5 yıl oldu bi anda reklamları patlamıșdı o ara 5000 TL almıștık șahsen bana göre șarjı çok iyi dayanıyor gayet hızlıda doluyor kamerasıda gayet hd orta seviyeli güzel resimler ortaya çıkarabiliyor performans konusundada donma kasma yașamadım oyunların haricinde max 60 FPS verebiliyor onun dıșında hala güzel güzel kullanıyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı