Vivobook 15 nasıldır?

Arkadaşlar linkteki bu laptop nasıldır deneyenleriniz veya bilneleriniz varsa yardım bekliyorum.

O fiyata ikinci el bir 3050 Ti laptop alabilirsin ya da üstüne biraz koyup sıfır alabilirsin.

Alınır mı sizce

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220905_195843_com.sahibinden.jpg
    Screenshot_20220905_195843_com.sahibinden.jpg
    67,2 KB · Görüntüleme: 60
Kullanım amacınız nedir hocam? Günlük işler ve dizi & film ise oldukça uygun bir cihaz.

OLED panellerde yanık sorunu var, ilerde can sıkıcı sorunlarla karşılaşabilirsin.

Asus'un OLED panellerinde yanık sorunu yok. Lütfen cihazları kullanmadan tahmin yürütmeyin artık.
7 aydan fazla Asus Zenbook 13 OLED kullandım, panelle ilgili hiç sıkıntım olmadı. Parlaklık seviyesi hep %70 ve üzerinde olmasına rağmen...

Asus'un OLED panellerinde yanık sorunu yok. Lütfen cihazları kullanmadan tahmin yürütmeyin artık.
7 aydan fazla Asus Zenbook 13 OLED kullandım, panelle ilgili hiç sıkıntım olmadı. Parlaklık seviyesi hep %70 ve üzerinde olmasına rağmen...

Çok bilenle, hiç bilmeyen insanlar zararsızdır. Çünkü ya hiç anlamazlar yada konuyu en ince detaylarına kadar bilirler.

Ama az bilen insanlar çok tehlikelidir. Çünkü genellikle ne bildiklerini de bilmezler yada o bilgileriyle karşısındaki insanı yanıltırlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı