Vivobook S15 alınır mı?

The Tan

Hectopat
Arkadaşlar, hafif - bataryası 5-6 saat giden; cs2, cities skylines ve fm gibi hafif oyunları oynatacak bir bilgisayara ihtiyacım var. Bütçem 40k civarı. Acaba bu laptoptan iyi bir alternatif var mıdır ? Amazon.com.tr

Son düzenleyen: Moderatör:
ZenBook'lar da çok fazla kronik sorunlar varmış hocam. Onur Babacan'ın "Y...... Gibi Notebook" videosunu izleyin, kronik sorunlarını görürsünüz.

Arkadaşlar, hafif - bataryası 5-6 saat giden; cs2, cities skylines ve fm gibi hafif oyunları oynatacak bir bilgisayara ihtiyacım var. Bütçem 40k civarı. Acaba bu laptoptan iyi bir alternatif var mıdır ? Amazon.com.tr
Bunu alıp RAM takviyesi yapabilirsiniz.

Şimdi şöyle bir cihaz da buldum. 10K farklı Ultra 7 258V almaya değer mi bilemedim. 8945h'a göre o kadar farkı var mıdır acaba? https://www.hepsiburada.com/asus-s5...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.50.4
Hocam 55 bine kadar çıkacaksanız GIGABYTE Aorus modelini alın bence.

Son düzenleme:
ZenBook'lar da çok fazla kronik sorunlar varmış hocam. Onur Babacan'ın "Y...... Gibi Notebook" videosunu izleyin, kronik sorunlarını görürsünüz.

Bunu alıp RAM takviyesi yapabilirsiniz.
Attığınız LOQ güzel ama çok fazla oyun oynamayacağım daha hafif ve şık bir laptop arıyorum.

Hocam bir de şu ürünü buldum. Aynısının bir inç küçüğü ama Ultra 7 258V işlemcili versiyonu. arada yaklaşık 8K fiyat farkı var. Acaba 8945HS yerine Ultra 7'li laptop o fiyat farkını hak eder mi? Asus Vivobook S14 Oled Core Ultra 7 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Technopat Haberler

Geri
Yukarı