Vize çıkar mı?

revcomrade

Hectopat
Daha fazla  
B2-C1 civarı İngilizcem var, daha önce Avrupa'ya gittim. Şöyle 15 tatil civarı gitmek için bir vize başvurusunda bulunsam direkt Redmi yiyor talepler şu sıralar? Ayrıca başvurdum ve red yedi talebim, bunun gelecekte bana bir etkisi olur mu? Örneğin 3 sene sonra gitmem gerekiyor adamlar bak sen 3 yıl önce başvurmuşsun ve red yemişsin derler mi? Sadece 2 haftalık turist amaçlı gitmeyi planlıyorum. Görüşleriniz nelerdir? Ne yapmam gerek? (Davetiye üzerinden başvuracağım vizeye)

Son düzenleyen: Moderatör:
B2-C1 civarı İngilizcem var, daha önce Avrupa'ya gittim. Şöyle 15 tatil civarı gitmek için bir vize başvurusunda bulunsam direkt Redmi yiyor talepler şu sıralar? Ayrıca başvurdum ve red yedi talebim, bunun gelecekte bana bir etkisi olur mu? Örneğin 3 sene sonra gitmem gerekiyor adamlar bak sen 3 yıl önce başvurmuşsun ve red yemişsin derler mi? Sadece 2 haftalık turist amaçlı gitmeyi planlıyorum. Görüşleriniz nelerdir? Ne yapmam gerek? (Davetiye üzerinden başvuracağım vizeye)
Red yediyseniz önce elbette etkisi olacaktır. Aracı kurumla başvurmanız daha yararlı olacaktır ve reddi neden yediniz? İtiraz edince bir kod gibi bir şey veriyorlar ondan hangi sebepten yediğinize bakabilirsiniz. Gideceğiniz ülkeyi geri döneceğinize ikna etmeniz gerek. (Ör: Üzerinize ikamet yoksa, banka hesaptaki paranızı çektiyseniz veya düşük meblağ ise vs. vize alamayabilirsiniz.)

Anladım teşekkürler. Bayağı yaş iş kısaca. Üniversite ile götüren kurumlar var, ya onlarla gideceğim ya da turizmden bir hatun bulacağız. Başka yolu yok gibi gözüküyor.

Anladım teşekkürler. Bayağı yaş iş kısaca. Üniversite ile götüren kurumlar var, ya onlarla gideceğim ya da turizmden bir hatun bulacağız. Başka yolu yok gibi gözüküyor.
Üniversite kabul mektubunuz olursa ve sabıka kaydınız abartılı değilse neredeyse redsiz vize veriyorlar.

Üniversite kabul mektubunuz olursa ve sabıka kaydınız abartılı değilse neredeyse redsiz vize veriyorlar.

Hocam ne sabıka kaydı evden dışarı çıkmıyoruz :D
Yurt dışında üniversite için kurumlar var, isim vermek doğru mu tam emin değilim ama genel bir bakış yaptığımda çoğu para sağmaya gelmiş gibi gözüküyor. Bunlardan bir tanesiyle ne olur ne olmaz diye bir görüşeceğim. Eğer inanılmaz tuzlu bir meblağ çıkarmazlarsa o şekilde de gidebilirim. Benim için bölüm fark etmez yurt dışı olacaksa, vizemi alayım yeter kafasındayım. Ya Çekya ya İtalya düşünüyorum ülke olarak.

Ama kendimi en kötü duruma göre hazırlıyorum, üniversiteye hazırlanıyorum yine de. hadi oldu da burda kaldık, durum çok vahim olur yoksa bizim için.

Ayrıca sanırım üniversiteye başvuru yaparken bakın ben şu YKS puanıyla Türkiye'de buraya gidebiliyorum tarzı bir bilgi verirsem de bana olan güvenleri artar gibi hissediyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı