Vize sınavına girilemeyince ne yapılmali?

abuzittin12445

Centipat
Daha fazla  
2 gün önce sabah 9.30'da olan vizeyi kaçırdım. Dersi alan arkadaşlarla falan konuştum hocayla konuşmadım yapacak bir şey yok g girer finalde geçersin falan dediler. Benim merak ettiğim şimdi vizede yok gözükünce finale girebiliyor muyum? Bir de sizce hocaya Gmail'den yazmalı mıyım bilgisi olması için? Mazeret sınavına falan girmek için rapor lazım sanırım o işte yatar.

Devamsızlıktan kalmadığınız sürece finale girebilirsiniz de geçmeniz zor olur. Çan eğrisi yoksa daha da zor olur diyebilirim. Eğer geçerli mazeretiniz olsaydı mazeret sınavına katılabilirdiniz de uyuyakalarak geç kaldığınızı düşünüyorum. Bu mazereti de kabul etmezler.

2 gün önce sabah 9.30'da olan vizeyi kaçırdım. Dersi alan arkadaşlarla falan konuştum hocayla konuşmadım yapacak bir şey yok g girer finalde geçersin falan dediler. Benim merak ettiğim şimdi vizede yok gözükünce finale girebiliyor muyum? Bir de sizce hocaya Gmail'den yazmalı mıyım bilgisi olması için? Mazeret sınavına falan girmek için rapor lazım sanırım o işte yatar.

Finale girmeye engel değil kolun kırılmadıkça ve sonu ölüm olmadıkça mazerete giremezsin vize quizinden 5 10 aldığım dersin finalinden 95 alıp bb getirmişliğim var.

Aynen yazmayı unutmuşum uyuyakaldım maalesef. Bence de kabul etmez o yüzden hiç hocayla konuşmaya da çalışmadım. Çan eğrisi var 70 üstü alırsam geçerim muhtemelen.

Hocanıza her zaman yazmalı ve iletişim kurmalı, dürüst, net olmalısınız.
ali bey vizenin mazereti bir engel (kırık çıkık) olmadıkça ve ucunda ölüm olmadıkça mazeret geçerli olmaz ve sınav tekrarlanmaz arkadaş geç kaldım dediği için hocasına mail atmasına gerek yok dönüş bile yapmayabilir hoca.

Ali bey vizenin mazereti bir engel (kırık çıkık) olmadıkça ve ucunda ölüm olmadıkça mazeret geçerli olmaz ve sınav tekrarlanmaz arkadaş geç kaldım dediği için hocasına mail atmasına gerek yok dönüş bile yapmayabilir hoca.

Yanlış hatırlamıyorsam hastanenin başhekim raporuda olması gerekiyor vize tekrarı yapılması için maalesef bunu da her önüne gelene vermiyorlar.

Mazeret sınavına girersin. Fakat mazeret için bir sebep ararlar. Örneğin çok kötü rahatsızlandın o günün tarihi için rapor isterler senden mesela. Lise dönemine benzemiyor maalesef üniversite sınav haftaları.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı