Vizyon Bilgisayar güvenilir mi?

Aantares

Hectopat
Daha fazla  
Şunu almak istiyorum ancak vizyon bilgisayardan pek emin olamadım. ASUS'unda servisleri çok iyi değilmiş zaten. Ondan da emin değilim. Üzerine 500 TL koyup Gaming gen TR'den mi alayım yoksa 1000 lira koyup MSI 272qpf mi alayım?

Güvenilir, ASUS'un servisleri Türkiye'de en iyilerdendir aslında fakat çok alan olunca çok da kötü yorum oluyor. Oyun için alacaksanız seçilebilir.

N11 üzerindeki mağazalarında çokça olumlu değerlendirme var. Okuyup kendiniz karar verin derim.

Siteye koydukları vergi numaraları yanlış. Ben unvanlarından ulaşabildim. Ancak şirket aktif gözüküyor. İnternet satışı yapıyorlar sadece anlaşılan.

Ekran görüntüsü 2024-01-07 210127.png

Merkezleri:

Ekran görüntüsü 2024-01-07 204748.png

Güvenilir, ASUS'un servisleri Türkiye'de en iyilerdendir aslında fakat çok alan olunca çok da kötü yorum oluyor. Oyun için alacaksanız seçilebilir.

Hocam ben bir yorum gördüm 1-2 ölü piksel değişim için yeterli değil diye geri sönüş yapmışlar.

N11 üzerindeki mağazalarında çokça olumlu değerlendirme var. Okuyup kendiniz karar verin derim.

Ben Şikayetvar'da gördüm hocam tonla kötü yorum. İyi yorum gördüğüm bir tane de sadece “teşekkürler.” idi.

Hocam bir değerlendirmelere baksaydınız keşke. Hepsi aynı şeyi yazmış şurası iyi burası kötü diyen olmamış. Mağazanızdan memnun kaldımlar var sadece. Bu mesela benim için bir eksidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı