Dakikada bir duruyorsa iyi ya ben sonraki 5 saniyenin yüklenmesini beklerken 20sn geri sarıyorum.VK'dan bu diziyi seyrederken görev yöneticisinden ağı kontrol ettiğim zaman maksimum 20-40 KB kullanıyor, haliyle dakika başı donuyor kafayı yiyeceğim. Nasıl çözebilirim? VPN ile biraz daha iyileşti fakat yine 50 KB'yi geçmiyor.
Yandex’i deneyeceğim, şu an Touch VPN’i indirdim ve Rusya Federasyonu’na bağlı fakat yine pek bir şey değişmedi.Yandex yükleyip video sıkıştırma (turbo) modunu açarsan, üstüne birde Rusya merkezli bi vpn kullanırsan daha iyi olacaktır.
Çok güzel diziler var.vk'dan dizi izlediğine emin misin?![]()
Bağlantı stabil gelmiyor sunucudan, bir 10KB geliyor bir 50KB. YouTube’den video açtığım zaman tam 100KB alıyorum. Sıkıntı tamamen bende değil yani.Bende sorunsuz açılıyor paylaştığın bölüm. Sunucu tarafında sıkıntı yok gibi.
Ama bende de ara ara yavaşladığı oluyor.
Bu yüzden çok kullanılmıyor.VK'dan bu diziyi seyrederken görev yöneticisinden ağı kontrol ettiğim zaman maksimum 20-40 KB kullanıyor, haliyle dakika başı donuyor kafayı yiyeceğim. Nasıl çözebilirim? VPN ile biraz daha iyileşti fakat yine 50 KB'yi geçmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.