arayüz görüntüye göre boyutlandırılsın (resize interface to window size) ayarını kapattığınızda düzelmeli.%appdata%/vlc yazıp güzel bir klasör açtım. İçindeki vlcrc isimli dosyayı not defteri ile açıp #qt-video-autoresize=1 olan satırı #qt-video-autoresize=0 yaptım.Yok valla ya birkaç haftadır kullanıyorum düzelmiyor.Bu VLC ile alakalı değil. Windows sen pencereyi nasıl bırakırsan öyle açıyor. En azından amaç o. O yüzden birkac kere açtığınızda bulmak istediğiniz şekilde kapatmayı deneyin. Yola gelecektir.
İşe yaramıyor dostum.Sağ click -> görüntü -> en boy oranı. Görüntüyü ekrana sığdırmak için her zaman ekrana sığdır tikini işaretleyebilirsin.
Ekrana sığdır yapınca düzelmesi lazım aslında.İşe yaramıyor dostum.
O dediğiniz pencere içi ayar. Konu sahibi aksini iddia etse de durum belirttiğim gibi.Ekrana sığdır yapınca düzelmesi lazım aslında.
Aksini niye iddia ediyim kardeşim düzelmiyor.O dediğiniz pencere içi ayar. Konu sahibi aksini iddia etse de durum belirttiğim gibi.
arayüz görüntüye göre boyutlandırılsın (resize interface to window size) ayarını kapattığınızda düzelmeli.%appdata%/vlc yazıp güzel bir klasör açtım. İçindeki vlcrc isimli dosyayı not defteri ile açıp #qt-video-autoresize=1 olan satırı #qt-video-autoresize=0 yaptım.Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.