VLOG için kamera önerisi

Dragonsaw

Hectopat
Daha fazla  
VLOG için kamera önerisi.

Arkadaşlar oyun videoları çektiğim kanalıma VLOG çekmek istiyorum ama sadece eğlence. Suya çamura dayanıklı kamera önerilerinizi bekliyorum. GO Pro tarzında.

Son düzenleyen: Moderatör:

Fiyat performans olarak bu aksiyon kamerasını övüyorlar bir kaç forumda. Su ve çamur dayanıklı istediğin için az çok işini böyle bir şey çözebilir diye düşünüyorum. Günlük video tarzı ilerleyecek olsan telefonun iyiyse Gimbal'lara da yönelebilirdin.

Fiyat performans olarak bu aksiyon kamerasını övüyorlar bir kaç forumda. Su ve çamur dayanıklı istediğin için az çok işini böyle bir şey çözebilir diye düşünüyorum. Günlük video tarzı ilerleyecek olsan telefonun iyiyse Gimbal'lara da yönelebilirdin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Telefonumun kamerası o kadar iyi değil maalesef :(

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı