Çözüldü VM için Windows ISO dosyaları toplu olarak nasıl bulunur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HDMI Kablosu

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G770 Crucial CT8G4SFRA32A.M4FF i5-12450H CT500P3PSSD8
RTX3050 Mobile
Meslek
insanlardan 2k alıp kalitesiz ürün satarım :D
Merhabai yeni bir kanal açtım ve Nobel tech kanalı gibi içerikler yapacağım. VM için ISO'lar gerekli bu ISO'lar ise şunlar: Windows 95, 98, 2000, XP, Vista, 7, 8,8.1, 10, 11.
Bu ISO'ların hepsini bir ZIP'te nasıl bulurum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhabai yeni bir kanal açtım ve Nobel tech kanalı gibi içerikler yapacağım. VM için ISO'lar gerekli bu ISO'lar ise şunlar: Windows 95, 98, 2000, XP, Vista, 7, 8,8.1, 10, 11.

Bu alanda bir Türk'e ihtiyaç vardı. İyi düşünmüşsünüz, Enderman'ın (ki konunun üstadıdır) Malwarewatch sitesine bakabilirsiniz, lakin klasör olarak inebilir ve bu bilgisayarınız için fazla yer kaplayabilir.

Bu alanda bir Türk'e ihtiyaç vardı. İyi düşünmüşsünüz, Enderman'ın (ki konunun üstadıdır) Malwarewatch sitesine bakabilirsiniz, lakin klasör olarak inebilir ve bu bilgisayarınız için fazla yer kaplayabilir.

Çözüm
Bu alanda bir Türk'e ihtiyaç vardı. İyi düşünmüşsünüz, Enderman'ın (ki konunun üstadıdır) malwarewatch sitesine bakabilirsiniz, lakin klasör olarak inebilir ve bu bilgisayarınız için fazla yer kaplayabilir.

Hocam genel olarak Max 8 dakikalık videolar yapacağım hangi konuyu önerirsiniz arkaya sadece ncs müzikleri koyacağım. ve bütün kanal Yabancı olacak.

Hocam genel olarak Max 8 dakikalık videolar yapacağım hangi konuyu önerirsiniz arkaya sadece ncs müzikleri koyacağım. ve bütün kanal Yabancı olacak.

Öncelikle karşılaştırma videoları koyun. XP'de neydi, 7'de ne oldu gibi. Hesap makinası gibi temellerden başlayabilirsiniz, keza bunlar neredeyse her sürümde olan şeylerdir.

Öncelikle karşılaştırma videoları koyun. XP'de neydi, 7'de ne oldu gibi. Hesap makinesı gibi temellerden başlayabilirsiniz, keza bunlar neredeyse her sürümde olan şeylerdir.

Bu arada hocam kanalın görüntüsü konsepte uyuyor mu? Kanal

Bence Türkçe yap ülkede böyle bir konsept sanırım ilk oluyor. Şahsen ben severek izlerim.

Türkçe yapın, ve mutlaka altyazı kullanın. Arkaya Electromaina tarzı müzik koyabilirsiniz. Türkçe yapmadığınız taktirde kanalınız çalıntı gibi de durabilir. Gerçi bu alanda pek çalıntı yok, hatta herkes birbirine referans veriyor.

Türkçe yapın, ve mutlaka alt yazı kullanın. Arkaya electromaina tarzı müzik koyabilirsiniz. Türkçe yapmadığınız taktirde kanalınız çalıntı gibi de durabilir. Gerçi bu alanda pek çalıntı yok, hatta herkes birbirine referans veriyor.

Hocam izlenme amaçlı ABD yaptım genel olarak Türk YouTube kitlesi velet kaynıyor ve kitlemin velet dolmasını istemem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı