VMOS donma sorunu nasıl çözülür?

İşletim sistemi
Android

techno_tr

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
VMOS uygulamasında sanal Android'e giriş yaptıktan sonra birkaç dakika içerisinde donuyor. Uygulamayı kapatıp tekrar açmam ve sanal Android'i kapatıp tekrar giriş yapmam gerekiyor. Bu da uygulamayı kullanılmaz yapıyor. Uygulama geliştirici seçeneklerinden birkaç şeyi etkinleştirmemi istiyor. Acaba bundan kaynaklı mı donuyor? Bu sorunun çözümü nedir?

VMOS'un donması normal. Optimizasyonu pek iyi değil. Onun yerine Virutal Master kullan. ROM'ları Telegram kanallarında paylaşıyorlar. Uygulamayı indirince seni kanala yönlendirecek. Oradan indirip kullan. Android 11 indirmiştim, VMOS için hazırlanan Android 11'den daha iyiydi.

VMOS'un donması normal. Optimizasyonu pek iyi değil. Onun yerine Virutal Master kullan. ROM'ları Telegram kanallarında paylaşıyorlar. Uygulamayı indirince seni kanala yönlendirecek. Oradan indirip kullan. Android 11 indirmiştim, VMOS için hazırlanan Android 11'den daha iyiydi.
Dediğiniz uygulamayı indirdim. Ama beni telegram kanalına falan yönlendirmiyor. Uygulama içerisindeki Android 11 romunu indir dedim ve şu an indiriyor. Bu rom bahsettiğiniz telegramdaki romlarla aynı mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı