Arkadaşlar Technopat rehberindeki gibi adımları uygulayarak macOS Monterey kurdum. Ancak Apple kimliğine giriş yapamıyorum yardımcı olabilecek var mı?
Sistem hakkında kısmında model ne olarak görünüyor?Arkadaşlar Technopat rehberindeki gibi adımları uygulayarak macOS Monterey kurdum. Ancak Apple kimliğine giriş yapamıyorum yardımcı olabilecek var mı?
Eki Görüntüle 1427640
Seri numarası geçersiz olduğu için bağlanmıyor diye düşünüyorum. Hackintosh hakkında çok bilgim yok. Yukarıda etiketlediklerim size yardımcı olacaktır.
Hackintosh değil ki. Sanal makine bu.Seri numarası geçersiz olduğu için bağlanmıyor diye düşünüyorum. Hackintosh hakkında çok bilgim yok. Yukarıda etiketlediklerim size yardımcı olacaktır.
Sanal makine de olsa Mac'ler S/N ve MAC adresleri ile iCloud'a bağlanıyor diye biliyorum.Hackintosh değil ki. Sanal makine bu.
Sanal Bilgisayara macOS Monterey Nasıl Kurulur?. buradakilerin aynısını yaptım.
Recep baltaş videolarda apple kimliği ile giriş yapabilirsiniz vs diyor ama kendisi yapmıyor.Sanal makine de olsa Mac'ler S/N ve MAC adresleri ile iCloud'a bağlanıyor diye biliyorum.
@Recep BaltaşRecep baltaş videolarda apple kimliği ile giriş yapabilirsiniz vs diyor ama kendisi yapmıyor.
@e.n.e.s
@tristessehivernale
@453482 hocam müsaitseniz bakabilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.