VMware işletim sistemi yüklenirken internet kullanır mı?

waitdeath

Hectopat
Makaleler
1
Herkese selam. Birkaç gündür VMware programı ile Linux & Windows Sanal İşletim sistemi kurulumu yapıyorum. İndirdiğim ISO dosyası sonrasında yani Virtual Machine çalıştırdıktan sonra gelen yükleme ekranı internet kullanır mı? İnternet kapanırsa iptal mi olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ethernet adaptörünü NAT olarak ayarlarsanız hostun ipsini alarak internet erişimi sağlayabilirsiniz. Linux'un hangi versiyonu olduğunu bilemediğim için internet erişimi olmaması durumunda yüklemeyi iptal eder ya da edemez diyemiyorum, ancak Windows'ta böyle bir sorunla karşılaşmazsınız, yüklemesi devam eder. Teorik olarak Linux'un da devam edeceğini düşünüyorum.
Ethernet adaptörünü NAT olarak ayarlarsanız hostun ipsini alarak internet erişimi sağlayabilirsiniz. Linux'un hangi versiyonu olduğunu bilemediğim için internet erişimi olmaması durumunda yüklemeyi iptal eder ya da edemez diyemiyorum, ancak Windows'ta böyle bir sorunla karşılaşmazsınız, yüklemesi devam eder. Teorik olarak Linux'un da devam edeceğini düşünüyorum.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı