Sanallaştırmayı açtınız mı?
Evet söylediğiniz gibi. Bu durumda ne olması gerekiyor anlyamadım4 çekirdek 8 iş parçacığı.
![]()
Intel product specifications
Intel® product specifications, features and compatibility quick reference guide and code name decoder. Compare products including processors, desktop boards, server products and networking products.ark.intel.com
Direkt olarak pasif. Şöyleki:Bir hata falan veriyor mu? Üzerine gelince hatanın gözükmesi gerek.
4 tane verirken uyarmaması gerek.Evet söylediğiniz gibi. Bu durumda ne olması gerekiyor anlyamadım![]()
macOS üzerinden diskleri görünür yaptınız mı?
4 Tane verirken uyarmaması gerek.
Şu an yüklüyse masaüstü görüntüsünü atar mısınız?Açıkçası tanıtımlarda gösterilen her şeyi yaptım. Tek yapmadığım şey Recep Bey BIOS'a girip bir şeyler yapıyor. Benim onlara yapmama gerek kalmadı.
Bugün bilgisayarı genel bakım yapılacak ve oradan gelince format atacağım diye silmiştim. Bugün tekrardan Mojave sürümünü deneyeceğim o da olmazsa tekrar Big SurŞu an yüklüyse masaüstü görüntüsünü atar mısınız?
Tam hatırlamıyorum.
Görev yöneticisini aç performansa tıkla sonra CPU'ya tıklayıp SS at.
Virtualbox ile deneyebilir misin?Açıktı o evet siz öyle söyleyince hatırladım. Kafam gidik biraz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.