VMware macOS Mojave Kurulumu

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
VMWare Workstation ile oluşturduğumuz sanal bilgisayara macOS’un güncel sürümü Mojave 10.14’ü kuruyoruz. Her yıl güncellenen macOS’a bu yıl nihayet karanlık mod geldi. macOS Mojave, 24 Eylül’de kullanıma sunuldu ve biz de vakit kaybetmeden bu yeni işletim sistemini sanal bilgisayara kuralım dedik. Şanslıyız ki hemen akabinde VMWare de popüler sanallaştırma yazılımı Workstation’ı güncelledi ve VMWare Workstation […]

Devamı: VMware macOS Mojave Kurulumu
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Merhabalar, VMware'ye sorunsuz bir şekilde Mojave kurulumu yaptım ama VMware Tools'u kurmaya çalıştığımda resimdeki hatayı veriyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Dosya Ekleri

• indir.png
    indir.png
    253,8 KB · Görüntüleme: 76
kurulumu tamamladım. (işyerinde test etmek için bir pcye kurdum)

kişisel macbook pro'm var oradaki kullandığım mail adresiyle giriş yaptım doğrulamalar vs. bir kaç gün sonra güncelleme yüklemeye kalkmış ve hata veriyor güncellemede. güncellemeler kapalı mı kalmalı yoksa benim yaptığım bir yanlış mı var?

VMWare Workstation ile oluşturduğumuz sanal bilgisayara macOS’un güncel sürümü Mojave 10.14’ü kuruyoruz. Her yıl güncellenen macOS’a bu yıl nihayet karanlık mod geldi. macOS Mojave, 24 Eylül’de kullanıma sunuldu ve biz de vakit kaybetmeden bu yeni işletim sistemini sanal bilgisayara kuralım dedik. Şanslıyız ki hemen akabinde VMWare de popüler sanallaştırma yazılımı Workstation’ı güncelledi ve VMWare Workstation […]

Devamı: VMware macOS Mojave Kurulumu
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
Merhabalar Ali bey benim hp G6 1216 st modeli bir laptopum var windows olarak kullanıyordum disk iki bölüme ayrılmıştı yedekleme olarak kullandığım kısmı silip kealos mojave yi sorunsuz hata vermeden kurdum diğer sürümlerin hepsi hata veriyor kurulum gerçekleşmiyor idi. Şimdi ise daha büyük bir sorunum var , ağa bağlanamıyorum ses sürücülerim ve kablosuz ağ sürücülerim yok uygun olan yazılılmları ne yaparsam yapayım bulamıyorum . Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Intel(R) Core(TM) i5-2430M CPU @ 2.40GHz 2.40 GHz
4,00 GB Qualcomm Atheros AR9485 802.11b/g/n Wifi Adapter ses ve kablolu ağ bağdaştırıcısını sistemde model olarak görüntüleyemedim Lütfen yardım edin . Usb siz sistem açılmıyor artık..!

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı