akardas16 Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 190 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #11 333657 dedi: Hocam elbet vardır, internette araştırarak bulabilirsiniz. Technopat Sosyal'de korsan ürünlere destek vermiyoruz. Genişletmek için tıkla... Açıkçası crack programlar da performans düşük oluyor. Çökmeler oluyor. VirtualBox'u deneyeyim o zaman. Teşekkürler.
333657 dedi: Hocam elbet vardır, internette araştırarak bulabilirsiniz. Technopat Sosyal'de korsan ürünlere destek vermiyoruz. Genişletmek için tıkla... Açıkçası crack programlar da performans düşük oluyor. Çökmeler oluyor. VirtualBox'u deneyeyim o zaman. Teşekkürler.
D doruk_ustundag Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #12 Vmware community edition kullanabilirsiniz hocam , ama virtualbox ve virtualbox'ın plugin paketi ile daha fazla özelliğe ulaşabilirsiniz.
Vmware community edition kullanabilirsiniz hocam , ama virtualbox ve virtualbox'ın plugin paketi ile daha fazla özelliğe ulaşabilirsiniz.
akardas16 Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 190 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #13 doruk_ustundag dedi: VMware community Edition kullanabilirsiniz hocam, ama VirtualBox ve VirtualBox'ın plugin paketi ile daha fazla özelliğe ulaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam çok fazla özelliğe ihtiyacım yok açıkçası. iOS development için kullanacağım Xcode düzgün çalışsın ve çözünürlük iyi olsun yeter bana.
doruk_ustundag dedi: VMware community Edition kullanabilirsiniz hocam, ama VirtualBox ve VirtualBox'ın plugin paketi ile daha fazla özelliğe ulaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam çok fazla özelliğe ihtiyacım yok açıkçası. iOS development için kullanacağım Xcode düzgün çalışsın ve çözünürlük iyi olsun yeter bana.
D doruk_ustundag Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #14 akardas16 dedi: Hocam çok fazla özelliğe ihtiyacım yok açıkçası. iOS development için kullanacağım Xcode düzgün çalışsın ve çözünürlük iyi olsun yeter bana. Genişletmek için tıkla... O zaman VMware community edition sizin için yeterli olacaktır hocam.
akardas16 dedi: Hocam çok fazla özelliğe ihtiyacım yok açıkçası. iOS development için kullanacağım Xcode düzgün çalışsın ve çözünürlük iyi olsun yeter bana. Genişletmek için tıkla... O zaman VMware community edition sizin için yeterli olacaktır hocam.
D doruk_ustundag Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #15 VMware Workstation Player ile direkt olarka ücretsiz kullanabilirsiniz diye biliyorum hocam.
akardas16 Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 190 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #16 doruk_ustundag dedi: O zaman VMware community Edition sizin için yeterli olacaktır hocam. Genişletmek için tıkla... Anlamadım tam olarak kaç Edition var. Sitesinde sadece VMware workstation Player var. Süreli olmayan ücretsiz sürümü de mi var.
doruk_ustundag dedi: O zaman VMware community Edition sizin için yeterli olacaktır hocam. Genişletmek için tıkla... Anlamadım tam olarak kaç Edition var. Sitesinde sadece VMware workstation Player var. Süreli olmayan ücretsiz sürümü de mi var.
ensarinho Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 1.227 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ağustos 2021 #17 Virtual Box.
akardas16 Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 190 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #18 doruk_ustundag dedi: VMware workstation Player ile direkt olarka ücretsiz kullanabilirsiniz diye biliyorum hocam. Genişletmek için tıkla... https://www.vmware.com/products/workstation-player/workstation-player-evaluation.html hocam sitesinde try workstation 16.0 Player for Windows dediğine göre muhtemelen belli süreden sonra lisans isteyecektir.
doruk_ustundag dedi: VMware workstation Player ile direkt olarka ücretsiz kullanabilirsiniz diye biliyorum hocam. Genişletmek için tıkla... https://www.vmware.com/products/workstation-player/workstation-player-evaluation.html hocam sitesinde try workstation 16.0 Player for Windows dediğine göre muhtemelen belli süreden sonra lisans isteyecektir.
D doruk_ustundag Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #19 akardas16 dedi: Anlamadım tam olarak kaç Edition var. Sitesinde sadece VMware workstation Player var. Süreli olmayan ücretsiz sürümü de mi var. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla VMware workstation player versiyonunu ücretsiz kullanabiliyorsunuz, ben ücretli versiyonu kullandığım için tam bilgim yok. akardas16 dedi: https://www.vmware.com/products/workstation-player/workstation-player-evaluation.html hocam sitesinde try workstation 16.0 Player for Windows dediğine göre muhtemelen belli süreden sonra lisans isteyecektir. Genişletmek için tıkla... non-commercial use olarak girmeniz gerekmektedir.
akardas16 dedi: Anlamadım tam olarak kaç Edition var. Sitesinde sadece VMware workstation Player var. Süreli olmayan ücretsiz sürümü de mi var. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla VMware workstation player versiyonunu ücretsiz kullanabiliyorsunuz, ben ücretli versiyonu kullandığım için tam bilgim yok. akardas16 dedi: https://www.vmware.com/products/workstation-player/workstation-player-evaluation.html hocam sitesinde try workstation 16.0 Player for Windows dediğine göre muhtemelen belli süreden sonra lisans isteyecektir. Genişletmek için tıkla... non-commercial use olarak girmeniz gerekmektedir.
akardas16 Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 190 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #20 doruk_ustundag dedi: Bildiğim kadarıyla VMware workstation Player versiyonunu ücretsiz kullanabiliyorsunuz, ben ücretli versiyonu kullandığım için tam bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Kullanımı nasıl hocam donma falan sorun yaşıyor musunuz? Bir de abonelik fiyatı ne kadar?
doruk_ustundag dedi: Bildiğim kadarıyla VMware workstation Player versiyonunu ücretsiz kullanabiliyorsunuz, ben ücretli versiyonu kullandığım için tam bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Kullanımı nasıl hocam donma falan sorun yaşıyor musunuz? Bir de abonelik fiyatı ne kadar?