Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
VMware sanal makinesini kapattıktan sonra FAULTY_HARDWARE_CORRUPTED_PAGE mavi ekran hatası
Merhaba arkadaşlar. Bugün VMware programında Windows 11' denemek için kurmaya çalıştım. Kurdum ama sonra bakmak için sanal makineyi kapattım. Kapattıktan 2 saniye sonra mavi ekran verdi. Fakat minidump dosyama baktığımda 1 hafta önce de mavi ekran aldığımı gördüm. Yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler.
Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları
www.technopat.net
Bir Memtest yapın. Sonuçlara bakalım. Açık ise XMP, EXPO gibi ayarları kapatmayı deneyin testi yaptıktan sonra. Ardından bir daha test yapın. Sonuçları atın, karşılaştırlaım.
Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları
www.technopat.net
Bir Memtest yapın. Sonuçlara bakalım. Açık ise XMP, EXPO gibi ayarları kapatmayı deneyin testi yaptıktan sonra. Ardından bir daha test yapın. Sonuçları atın, karşılaştırlaım.
Herkese merhabalar, bu rehberimde sizlere eksik ve bozuk SYS dosyalarını nasıl onaracağınızı söyleyeceğim. İlk olarak CMD yönetici olarak çalıştırmamız gerekiyor. Önemli not: Yönetici olarak çalıştırmadan komutları girerseniz komutlar işe yaramaz. Bu kodları birer birer sıra ile girelim...
www.technopat.net
Uygulayın.
Ses sürücülerinizi güncelleyin.
VPN kullanıyor iseniz silin.
Ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırıp geri kurun.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
www.technopat.net
İşlemcinin dahili grafik birimini de DDU ile kaldır geri kur.
BIOS'unuz 2014 yılına ait. Güncel değil gibi. Anakartınızın rev serisini bilmediğim için link atamıyorum. Kendi sitesinden güncel değil ise güncelleyin.
Başka bir uygulama ile sanal sistem açmayı deneyin. Örneğin VirtualBox.
Sanal makineye fazla RAM verdiysen bundan da olmuş olabilir. Çünkü sonuç RAM kaynaklı gözüküyor ağırlıklı olarak.
FAULTY_HARDWARE_CORRUPTED_PAGE (12b)
This BugCheck indicates that a single bit error was found in this page. This is a hardware memory error.
Arguments:
Arg1: ffffffffc00002c4, virtual address mapping the corrupted page
Arg2: 00000000000000ac, physical page number
Arg3: 0000024fcff43930, zero
Arg4: ffffc08107273000, zero
Herkese merhabalar, bu rehberimde sizlere eksik ve bozuk SYS dosyalarını nasıl onaracağınızı söyleyeceğim. İlk olarak CMD yönetici olarak çalıştırmamız gerekiyor. Önemli not: Yönetici olarak çalıştırmadan komutları girerseniz komutlar işe yaramaz. Bu kodları birer birer sıra ile girelim...
www.technopat.net
Uygulayın.
Ses sürücülerinizi güncelleyin.
VPN kullanıyor iseniz silin.
Ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırıp geri kurun.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
www.technopat.net
İşlemcinin dahili grafik birimini de DDU ile kaldır geri kur.
BIOS'unuz 2014 yılına ait. Güncel değil gibi. Anakartınızın rev serisini bilmediğim için link atamıyorum. Kendi sitesinden güncel değil ise güncelleyin.
Başka bir uygulama ile sanal sistem açmayı deneyin. Örneğin VirtualBox.
Sanal makineye fazla RAM verdiysen bundan da olmuş olabilir. Çünkü sonuç RAM kaynaklı gözüküyor ağırlıklı olarak.
FAULTY_HARDWARE_CORRUPTED_PAGE (12b)
This BugCheck indicates that a single bit error was found in this page. This is a hardware memory error.
Arguments:
Arg1: ffffffffc00002c4, virtual address mapping the corrupted page
Arg2: 00000000000000ac, physical page number
Arg3: 0000024fcff43930, zero
Arg4: ffffc08107273000, zero