VMware üzerinde still waiting for root device

sensualewolf

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaslar.

Samsung i3 -2350 laptopuma wmware üzerinden os x 10.8 kurmayı deniyorum ama baslıktaki hatayı alıyorum. Hata adı ( still waiting for root device )

Google'da bayagı arastırdım denilen herseyi yaptım ancak aynı hata devam ediyor.. Sayın Recep Baltasın konularını görünce sitenize üye olup olayı bir de burdan cözmeye karar verdim.

Bana yardım edermisiniz ? VMware üzerinde CD/DVD IDE olarak yazıyor.. Ne yapmam lazım lütfen yardımcı olur musunuz?

Saygılarımla

Cevabınız icin tesekkür ederim Sayın Recep Hocam.. Yosemite indirmem lazım ancak onedriver üzerinden 2 gün önce denedim.. PC kapatıp yeniden baslattıgımda hata vermişti ve dolayısıyla indiremedim..

Bende os x 10,8 torrent olarak indirdim.. Yandex linki varsa alabilir miyim?

Saygılarımla.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben Sayın Recep Beyin Mac OS yosemite deneyecem ama indirmede sıkıntı cekiyorum.. idm de indirdim.. pc kapatınca mümkünatı yok devam etmiyor :( hata veriyor ama muhakkak indirecem..

@hardal bilgi icin tesekkür ederim

sanırım bu sıkıntıyı yasayan tek kişi degilim.. ingilizce ve fransıca yayınlanan ve bilgi verilen bütün forumları arastırdım bu problemi cözemedim.. umarım hallederim...

saygılar

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı