Sefa70 Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.905 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Sıradan bir ev 22 Şubat 2021 #11 32 bit w7 çin 1.5 gb ram yeterli bu arada wmvare için virtualboxda 2 gb gerekiyor. Stabil çalışması için.
32 bit w7 çin 1.5 gb ram yeterli bu arada wmvare için virtualboxda 2 gb gerekiyor. Stabil çalışması için.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 22 Şubat 2021 #12 FeernHost dedi: Bende XP de denemeyi düşünmüştüm ama Chrome desteği çektiği için 7 de denemek zorunda kaldım. Genişletmek için tıkla... Hocam Chromium kullansaydınız eski buildleri. Niye uğraştınız.
FeernHost dedi: Bende XP de denemeyi düşünmüştüm ama Chrome desteği çektiği için 7 de denemek zorunda kaldım. Genişletmek için tıkla... Hocam Chromium kullansaydınız eski buildleri. Niye uğraştınız.
Sefa70 Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.905 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Sıradan bir ev 22 Şubat 2021 #13 FeernHost dedi: Memz düşünüyorum. Eğer bulabilirsem bol bol virus deneyeceğim Genişletmek için tıkla... İçinde 4 virüs olan bir rar dosyası var mediafire de kendim oluşturduğum dc gelirseniz atabilirim şifresini.
FeernHost dedi: Memz düşünüyorum. Eğer bulabilirsem bol bol virus deneyeceğim Genişletmek için tıkla... İçinde 4 virüs olan bir rar dosyası var mediafire de kendim oluşturduğum dc gelirseniz atabilirim şifresini.
FeernHost Hectopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 231 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #14 Linuxginar dedi: Hocam Chromium kullansaydınız eski Build'leri. Niye uğraştınız. Genişletmek için tıkla... Windows 7'yi seviyorum ve stabil çalışıyor Chromium kullansamda olurmuş ama 7'yi tercih ederim. Sefa70 dedi: İçinde 4 virüs olan bir rar dosyası var mediafire de kendim oluşturduğum dc gelirseniz atabilirim şifresini. Genişletmek için tıkla... olur hocam.
Linuxginar dedi: Hocam Chromium kullansaydınız eski Build'leri. Niye uğraştınız. Genişletmek için tıkla... Windows 7'yi seviyorum ve stabil çalışıyor Chromium kullansamda olurmuş ama 7'yi tercih ederim. Sefa70 dedi: İçinde 4 virüs olan bir rar dosyası var mediafire de kendim oluşturduğum dc gelirseniz atabilirim şifresini. Genişletmek için tıkla... olur hocam.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 22 Şubat 2021 #15 Sefa70 dedi: İçinde 4 virüs olan bir rar dosyası var mediafire de kendim oluşturduğum dc gelirseniz atabilirim şifresini. Genişletmek için tıkla... Hocam özelden yardım olmaz bizim de ihtiyacımız var.
Sefa70 dedi: İçinde 4 virüs olan bir rar dosyası var mediafire de kendim oluşturduğum dc gelirseniz atabilirim şifresini. Genişletmek için tıkla... Hocam özelden yardım olmaz bizim de ihtiyacımız var.
Sefa70 Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.905 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Sıradan bir ev 22 Şubat 2021 #16 Linuxginar dedi: Hocam özelden yardım olmaz bizim de ihtiyacımız var. Genişletmek için tıkla... Hocam içinde virüs olan bir rar dosyasını ve şifresini paylaşmak istemiyorum kafam ağrımasın diye. İsterseniz sizede verebilirim discord üzerinden.
Linuxginar dedi: Hocam özelden yardım olmaz bizim de ihtiyacımız var. Genişletmek için tıkla... Hocam içinde virüs olan bir rar dosyasını ve şifresini paylaşmak istemiyorum kafam ağrımasın diye. İsterseniz sizede verebilirim discord üzerinden.
FeernHost Hectopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 231 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #17 Linuxginar dedi: Hocam özelden yardım olmaz bizim de ihtiyacımız var. Genişletmek için tıkla... Bu konuda ben bişey diyemem dosyanın sahibine soralım derim.
Linuxginar dedi: Hocam özelden yardım olmaz bizim de ihtiyacımız var. Genişletmek için tıkla... Bu konuda ben bişey diyemem dosyanın sahibine soralım derim.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 22 Şubat 2021 #18 Sefa70 dedi: Hocam içinde virüs olan bir rar dosyasını ve şifresini paylaşmak istemiyorum kafam ağrımasın diye. İsterseniz sizede verebilirim discord üzerinden. Genişletmek için tıkla... Yok hocam teşekkürler.
Sefa70 dedi: Hocam içinde virüs olan bir rar dosyasını ve şifresini paylaşmak istemiyorum kafam ağrımasın diye. İsterseniz sizede verebilirim discord üzerinden. Genişletmek için tıkla... Yok hocam teşekkürler.
Sefa70 Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.905 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Sıradan bir ev 22 Şubat 2021 #19 FeernHost dedi: Windows 7'yi seviyorum ve stabil çalışıyor Chromium kullansamda olurmuş ama 7'yi tercih ederim. olur hocam. Genişletmek için tıkla... İstek atın hocam. Sefa#2328
FeernHost dedi: Windows 7'yi seviyorum ve stabil çalışıyor Chromium kullansamda olurmuş ama 7'yi tercih ederim. olur hocam. Genişletmek için tıkla... İstek atın hocam. Sefa#2328
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 22 Şubat 2021 #20 Sefa70 dedi: İstek atın hocam. Sefa#2328 Genişletmek için tıkla... Gönderdim.