Sefa70
Hectopat
32 bit w7 çin 1.5 gb ram yeterli bu arada wmvare için virtualboxda 2 gb gerekiyor.
Stabil çalışması için.
Stabil çalışması için.
Hocam Chromium kullansaydınız eski buildleri. Niye uğraştınız.Bende XP de denemeyi düşünmüştüm ama Chrome desteği çektiği için 7 de denemek zorunda kaldım.
İçinde 4 virüs olan bir rar dosyası var mediafire de kendim oluşturduğum dc gelirseniz atabilirim şifresini.Memz düşünüyorum. Eğer bulabilirsem bol bol virus deneyeceğim![]()
Hocam Chromium kullansaydınız eski Build'leri. Niye uğraştınız.![]()
olur hocam.İçinde 4 virüs olan bir rar dosyası var mediafire de kendim oluşturduğum dc gelirseniz atabilirim şifresini.
Hocam özelden yardım olmaz bizim de ihtiyacımız var.İçinde 4 virüs olan bir rar dosyası var mediafire de kendim oluşturduğum dc gelirseniz atabilirim şifresini.
Hocam içinde virüs olan bir rar dosyasını ve şifresini paylaşmak istemiyorum kafam ağrımasın diye.Hocam özelden yardım olmaz bizim de ihtiyacımız var.![]()
Bu konuda ben bişey diyemem dosyanın sahibine soralım derim.Hocam özelden yardım olmaz bizim de ihtiyacımız var.![]()
Yok hocam teşekkürler.Hocam içinde virüs olan bir rar dosyasını ve şifresini paylaşmak istemiyorum kafam ağrımasın diye.
İsterseniz sizede verebilirim discord üzerinden.
İstek atın hocam.Windows 7'yi seviyorum ve stabil çalışıyor Chromium kullansamda olurmuş ama 7'yi tercih ederim.
olur hocam.
Gönderdim.İstek atın hocam.
Sefa#2328
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.