Başlıkta da belirttiğim gibi VMware Player'da Linux çalıştıramıyorum. Resimdeki hatayı alıyorum, AMD-V isimli dosyayı bulamadım, daha doğrusu BIOS'u açıp settingse giremedim.
Yardım ederseniz çok sevinirim.
AMD işlemciler için SVM (secure Virtual machine) olarak da geçer. Ana kartın modeli ile birlikte BIOS SVM setting diye aratırsan sonuç bulabilirsin ya da anakart modelini söyle yardımcı olayım.
Başlıkta da belirttiğim gibi VMware Player'da Linux çalıştıramıyorum. Resimdeki hatayı alıyorum, AMD-v isimli dosyayı bulamadım, daha doğrusu BIOS'u açıp settingse giremedim.
AMD işlemciler için SVM (Secure Virtual Machine) olarak da geçer. Ana kartın modeli ile birlikte BIOS SVM setting diye aratırsan sonuç bulabilirsin ya da ana kart modelini söyle yardımcı olayım.
AMD işlemciler için SVM (secure Virtual machine) olarak da geçer. Ana kartın modeli ile birlikte BIOS SVM setting diye aratırsan sonuç bulabilirsin ya da anakart modelini söyle yardımcı olayım.
Başlıkta da belirttiğim gibi VMware Player'da Linux çalıştıramıyorum. Resimdeki hatayı alıyorum, AMD-v isimli dosyayı bulamadım, daha doğrusu BIOS'u açıp settingse giremedim.