Çözüldü VMware Workstation "AMD-V is disabled" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HusrevNacar

Femtopat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi VMware Player'da Linux çalıştıramıyorum. Resimdeki hatayı alıyorum, AMD-V isimli dosyayı bulamadım, daha doğrusu BIOS'u açıp settingse giremedim.
Yardım ederseniz çok sevinirim.

Wm workstation hata.png

Çözüm
AMD işlemciler için SVM (secure Virtual machine) olarak da geçer. Ana kartın modeli ile birlikte BIOS SVM setting diye aratırsan sonuç bulabilirsin ya da anakart modelini söyle yardımcı olayım.

[Çözüldü] BIOS ayarlardan SVM mode enable yaptım sistem açılınca da Windows özeliklerini aç kapadan Hyper-v yi devre dışı bıraktım.

Başlıkta da belirttiğim gibi VMware Player'da Linux çalıştıramıyorum. Resimdeki hatayı alıyorum, AMD-v isimli dosyayı bulamadım, daha doğrusu BIOS'u açıp settingse giremedim.

Eki Görüntüle 748354

[çözüldü] BIOS'da SVM enable yaptıktan sonra Windows özellikleri aç kapada Hyper-v yi devre dışı bıraktım sorunum çözüldü.
AMD işlemciler için SVM (secure Virtual machine) olarak da geçer. Ana kartın modeli ile birlikte BIOS SVM setting diye aratırsan sonuç bulabilirsin ya da anakart modelini söyle yardımcı olayım.

[Çözüldü] BIOS ayarlardan SVM mode enable yaptım sistem açılınca da Windows özeliklerini aç kapadan Hyper-v yi devre dışı bıraktım.

Başlıkta da belirttiğim gibi VMware Player'da Linux çalıştıramıyorum. Resimdeki hatayı alıyorum, AMD-v isimli dosyayı bulamadım, daha doğrusu BIOS'u açıp settingse giremedim.

Eki Görüntüle 748354

[çözüldü] BIOS'da SVM enable yaptıktan sonra Windows özellikleri aç kapada Hyper-v yi devre dışı bıraktım sorunum çözüldü.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı