O oguzhanshr Femtopat Katılım 6 Kasım 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #1 Yaklaşık 1 haftadır uğraşıyorum fakat çözemedim, sizlerden ricam bana yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2024
330766 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.457 Çözümler 9 8 Kasım 2024 #2 BIOS menüsünden sanallaştırmayı açın. Artı 0 Eksi
KS KS O oguzhanshr Femtopat Katılım 6 Kasım 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #3 330766 dedi: BIOS menüsünden sanallaştırmayı açın. Genişletmek için tıkla... biostan açık sanallaştırma Artı 0 Eksi
330766 dedi: BIOS menüsünden sanallaştırmayı açın. Genişletmek için tıkla... biostan açık sanallaştırma
S SdtCngz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2.246 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #4 oguzhanshr dedi: biostan açık sanallaştırma Genişletmek için tıkla... Tam olarak nerede alıyorsunuz bu hatayı? Sanal windows içine kurarken mi yoksa windows kurarken mi? Artı 0 Eksi
oguzhanshr dedi: biostan açık sanallaştırma Genişletmek için tıkla... Tam olarak nerede alıyorsunuz bu hatayı? Sanal windows içine kurarken mi yoksa windows kurarken mi?
KS KS O oguzhanshr Femtopat Katılım 6 Kasım 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #5 SdtCngz dedi: Tam olarak nerede alıyorsunuz bu hatayı? Sanal windows içine kurarken mi yoksa windows kurarken mi? Genişletmek için tıkla... Windows 11'e VMware indirdim ve VMWare içerisine ParrotOS kurdum fakat çalıştırırken bu hatayı alıyorum Artı 0 Eksi
SdtCngz dedi: Tam olarak nerede alıyorsunuz bu hatayı? Sanal windows içine kurarken mi yoksa windows kurarken mi? Genişletmek için tıkla... Windows 11'e VMware indirdim ve VMWare içerisine ParrotOS kurdum fakat çalıştırırken bu hatayı alıyorum