VMware workstation "unrecoverable error" hatası

Ark_Us

Megapat
Makaleler
1
Herkese merhaba,
VMware 17 kullanarak Windows 10 sanal makine oluşturdum ardından çekirdek sayısı RAM miktarı vb ayarlar yaptım. En sonda 3D hızlandırmayı açarak makineyi başlattım bir süre sonra bana başlıktaki hatayı veriyor. Daha önce böyle bir sorun yoktu şimdi çıkamaya başladı bu sorunu nasıl çözebilirim?
Not: Sanallaştırma açık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hata bu şekilde.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (525).png
    Ekran Görüntüsü (525).png
    97,3 KB · Görüntüleme: 100
Bu sorunu birçok yaşayan insan gördüm. 3D hızlandırmayı kullananlar yaşıyor. Kapatmak sorunu çözebiliyormuş.

VMware'nin konfigürasyon ayarlarına mks.sandbox.socketTimeoutMS = "200000" girdisini eklemek bazı kişilerde bu sorunu çözmüş.

O girinti hangi dosyaya eklenecek.

Bu sorunu birçok yaşayan insan gördüm. 3D hızlandırmayı kullananlar yaşıyor. Kapatmak sorunu çözebiliyormuş.

VMware'nin konfigürasyon ayarlarına mks.sandbox.socketTimeoutMS = "200000" girdisini eklemek bazı kişilerde bu sorunu çözmüş.

17 sorun devam ettiği içi 16 geri yükleyip bu hatadan kurtuldum.
Ama şöyle bir problem var makine içine kurduğum PC sanal olarak gözüküyor bunu düzeltmenin yolu var mı?
Bir başka sorun ise sanal PC'deki Windows görev yöneticisinde GPU görmüyor, sağ tık yapıp GPU göster desemde Görev Yöneticisi'ni yeniden açtığımda bu sekme kayboluyor. Bu kondua ne yapabiliriz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı