Flakko Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 794 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2021 #1 Arkadaşlar Windows 10 X64 seçilip kurulabiliyor ancak tam destek ne zaman gelir? Henüz bir güncelleme VMware tarafında yok.
Arkadaşlar Windows 10 X64 seçilip kurulabiliyor ancak tam destek ne zaman gelir? Henüz bir güncelleme VMware tarafında yok.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 5 Ekim 2021 #2 Hiç gelmeyebilir zira Microsoft sanal PC'de bile TPM 2.0 isteyeceğim demişti. Birçok Sanal Makine İçin Windows 11 Desteği Kesildi Yeni Windows 11 Insider güncellemesiyle birlikte sanal makine desteği kısıtlandı ve bazı mevcut kullanıcıların güncelleme alması engelleniyor. Microsoft, www.technopat.net
Hiç gelmeyebilir zira Microsoft sanal PC'de bile TPM 2.0 isteyeceğim demişti. Birçok Sanal Makine İçin Windows 11 Desteği Kesildi Yeni Windows 11 Insider güncellemesiyle birlikte sanal makine desteği kısıtlandı ve bazı mevcut kullanıcıların güncelleme alması engelleniyor. Microsoft, www.technopat.net
Flakko Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 794 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2021 #3 Hocam ben ayarlardan enkripte ettim ve TPM ekledim ve yüklendi öyle yapınca. Ancak TPM eklemeden yüklenmiyordu. @Recep Baltaş
Hocam ben ayarlardan enkripte ettim ve TPM ekledim ve yüklendi öyle yapınca. Ancak TPM eklemeden yüklenmiyordu. @Recep Baltaş