only ÇET Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #1 VMware'da çalışan Hackintosh kurulumu bilgisayarda da sorunsuz çalışır mı?
Çözüm Yiğit Gençer 28 Kasım 2020 only ÇET dedi: Big Sur'u bilgisayara kurabilirim değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet kurabilirsin.
only ÇET dedi: Big Sur'u bilgisayara kurabilirim değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet kurabilirsin.
KS KS only ÇET Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #11 Yiğit Gençer dedi: Big Sur kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... Big Sur'u bilgisayara kurabilirim değil mi? Artı 0 Eksi
Yiğit Gençer dedi: Big Sur kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... Big Sur'u bilgisayara kurabilirim değil mi?
asimavi1538 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mart 2013 Mesajlar 1.357 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2020 #12 Vâreste Feylesof dedi: Ben çalışır diyorum sen yanlış anlamışsın galiba. Genişletmek için tıkla... Lafı çevirme. Vâreste Feylesof dedi: Ben çalışır diyorum sen yanlış anlamışsın galiba Genişletmek için tıkla... Esas önemli bilgiyi de vermemişsiniz. Esas önemli soruyu da sormamışsınız. AMD ve Intel işlemcilerin hepsine Hackintosh kurulabiliyor mu? Fark nedir? Neden kuruluer neden kurulamaz. Bunları yazsanız daha iyi olurdu. Artı 0 Eksi
Vâreste Feylesof dedi: Ben çalışır diyorum sen yanlış anlamışsın galiba. Genişletmek için tıkla... Lafı çevirme. Vâreste Feylesof dedi: Ben çalışır diyorum sen yanlış anlamışsın galiba Genişletmek için tıkla... Esas önemli bilgiyi de vermemişsiniz. Esas önemli soruyu da sormamışsınız. AMD ve Intel işlemcilerin hepsine Hackintosh kurulabiliyor mu? Fark nedir? Neden kuruluer neden kurulamaz. Bunları yazsanız daha iyi olurdu.
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2020 #13 only ÇET dedi: Big Sur'u bilgisayara kurabilirim değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet kurabilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
only ÇET dedi: Big Sur'u bilgisayara kurabilirim değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet kurabilirsin.
KS KS only ÇET Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2020 #14 Teşekkürler. Artı 0 Eksi