Merhabalar, VMware içerisindeki Windows 10 işletim sistemini hızlandırmam lazım. Hızlandırma derken geçen süreden bahsediyorum yani ana makinem ve sanal makinenin saati 12.00'da başlayacak aradan 10 dakika geçecek, ana makinemde saat 12.10 iken sanal makinemde 12.20 olacak. Hızlandırma mümkün değilse bile yavaşlatma yöntemi var ise onu da öğrenmek isterim. Kendi başıma internette bulamadım sonra aklıma Cheat Engine'deki zamanı hızlandırma hilesini kullanmayı düşündüm. Bu hile oyunları ve uygulamaları tam anlamıyla hızlandırıp yavaşlatıyor tam dediğim gibi. Aynısını VMware'de denedim ancak arayüz hızlandı, sonrasında işletim sisteminin hangi EXE üzerinde depolandığını öğrenmek için Görev Yöneticisi'ni açtım ama işletim sistemi 4 GB RAM kullanırken hiçbir işlem bu kadar RAM kullanmıyordu ama tutulduğu da belliydi. Sanki işletim sistemi sanallaştırılmış makineleri özel bir yerde tutuyor gibi hiçbir şekilde bulamadım. Bu işlemi bulmanın yöntemi ya da başka bir şekilde sanal makineyi hızlandırmanın bir yolu var mıdır?
Son düzenleyen: Moderatör: