VN020 F-3 Modelinde modemim var, bu modemi bridge modunda kullanmak istiyorum fakat kurulumu yapamadım. Modemi nasıl bridge moduna alabilirim? @Ellie Williams
Hocam AX23 routerim var onu kullanacağım, VN20 F-3'ü bridge modunda kullanmak istiyorum.
Zaten çok uzun süredir bu şekilde kullanıyordum fakat operatör değiştirince ayarlarım bozuldu tekrar eskisi gibi yapamadım.
Hocam AX23 routerim var onu kullanacağım, VN20 F-3'ü bridge modunda kullanmak istiyorum.
Zaten çok uzun süredir bu şekilde kullanıyordum fakat operatör değiştirince ayarlarım bozuldu tekrar eskisi gibi yapamadım.
Hocam bu şekilde yaptıktan sonra ax23'ün ayarları hangi şekilde olmalı? Open wrt kurduğum için o tarafın ayarları biraz değişik de.
VN020 F-3'ün arkasında wan girişi yok hocam 4 adet lan girişi var, landan bir kablo çektim ax23'ün lanına taktım. AX23'ün arkasında wan girişi var oraya mı takayım landa kalsın mı?
Hocam ax23 lanından bir kablo çıkardım pcye taktım, vn20 f-3 lanından çıkardığım kabloyu ax23 lanına taktım şuan pc de internet var.
VN20 F-3'ün wifisine bağlanınca internet yok gösteriyor, bridge modda olduğu için bu şekilde olması normal dimi hocam?
Şuan tam tersi oldu vn20 f-3'ün kendi wifisi internet veriyor, ax23'ten wifi açıyorum fakat orada ki wifiden ilk başta internet bağlantısı geliyor sonra gidiyor.