Çözüldü VN020-F3 Bridge modu nasıl kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Hotspot devam edelim, bir ayar daha yapacağım.

OpenWRT kurulu AX23 cihazı VN020'ye köprülendi, VN020 PPPoE'ye bağlandı ve AX23'te DHCP devre dışı bırakıldı. Kurulum başarılı.
Kurulum sırasında "İnternet bağlantı tipi" şeklinde bir seçenek olacak, orayı Köprü olarak seçmen ve modemi VDSL olarak ayarlaman yeterli.

Aynı seçenek Internet sekmesinde de olması lazım, PPPoE yerine Köprü seçmelisin.
Hocam hızlı kurulum ekranında o seçenek çıkmıyor bende.
1734631471951.png

İnternet sekmesinde böyle yapıp kaydediyorum.
1734631501214.png

Br_ptm_0_0 olarak geçiyor fakat bağlantı olmuyor.

Tam olarak nasıl bir konfigürasyon yapıyorsun? Hangi cihazdan bridge yapacaksın?

Hocam AX23 routerim var onu kullanacağım, VN20 F-3'ü bridge modunda kullanmak istiyorum.
Zaten çok uzun süredir bu şekilde kullanıyordum fakat operatör değiştirince ayarlarım bozuldu tekrar eskisi gibi yapamadım.

Hocam AX23 routerim var onu kullanacağım, VN20 F-3'ü bridge modunda kullanmak istiyorum.
Zaten çok uzun süredir bu şekilde kullanıyordum fakat operatör değiştirince ayarlarım bozuldu tekrar eskisi gibi yapamadım.
AX23'ün LAN'ından gelen kabloyu VN20 F-3'ün WAN portuna takıyorsun değil mi?

AX23'ün LAN'ından gelen kabloyu VN20 F-3'ün WAN portuna takıyorsun değil mi?
Hocam bu şekilde yaptıktan sonra ax23'ün ayarları hangi şekilde olmalı? Open wrt kurduğum için o tarafın ayarları biraz değişik de.

VN020 F-3'ün arkasında wan girişi yok hocam 4 adet lan girişi var, landan bir kablo çektim ax23'ün lanına taktım. AX23'ün arkasında wan girişi var oraya mı takayım landa kalsın mı?

VN020'de DHCP sunucusu açık kalmış olabilir, kapalı mı kontrol et. Herhangi bir LAN portuna takabilirsin kabloyu.
Hocam ax23 lanından bir kablo çıkardım pcye taktım, vn20 f-3 lanından çıkardığım kabloyu ax23 lanına taktım şuan pc de internet var.
VN20 F-3'ün wifisine bağlanınca internet yok gösteriyor, bridge modda olduğu için bu şekilde olması normal dimi hocam?

Şuan tam tersi oldu vn20 f-3'ün kendi wifisi internet veriyor, ax23'ten wifi açıyorum fakat orada ki wifiden ilk başta internet bağlantısı geliyor sonra gidiyor.

Son düzenleme:
Hayır. Bir sorun var orada, internetin olması gerek.

Hocam ax23 lanından bir kablo çıkardım pcye taktım, vn20 f-3 lanından çıkardığım kabloyu ax23 lanına taktım şuan pc de internet var.
Neden böyle yaptın ki? VN020'yi sadece Wi-Fi için mi kullanacaksın?

AnyDesk kodu atar mısın buraya?
elliewilliams.ts@protonmail.com
Bağlanıp ayarlarını kontrol edeceğim. Konuya dönüş yaparız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı