Vodafone 2034'ten bana mesaj göndermiş

Hala saldırmaya çalışıyorsun cidden yazık sana burası Mizah ve Eğlence kategorisi ona göre yorum yapacağın yerde hala laf atmaya çalışıyorsun ne diyeyim ben size. Diğer konularda da öyle orda da aynısı sanki mizah yapana itham da bulunuyorsunuz.
Neyse suç biz de zaten moderatör kardeşlerimizden sayfayı silmesini rica edebilir miyim? Bazı değer ve mizah bilmez arkadaşlar sağolsun konunun altını üstüne getirip moralleri sıfıra düşürdü de. Sonuçta mizahın amacı moralleri yükseltmekti.
Hocam burada mizah yok ki, gülünecek bir şey de yok. Eleştirim bununla alakalıydı ama konuyu farklı yerlere çekmeye çalıştınız, iyi günler dilerim. İstek üzerine konu, mesaj ve profil silinmediğini de hatırlatmam gerek.
 
Senin yaptığın eleştiri değil. Senin yaptığın şey iftira atmak, yalancı çıkarmak, milletle dalga geçmek. Git yazdıklarını değiştirmeden önce oku ve bana üsteki söylediklerimin yanlış olduğunu kanıtla. Kanıtlayabilir misin? Yapamazsın çünkü burada yanlış olan sensin ve hala yanlışını savunuyorsun. Ufacık yanlışlıkla olmuş bir hata yüzünden milletin Türkçesiyle dalga geçemezsin ki bunu yapanda ben değilim hem bana hem de moderatörun Türkçesiyle dalga geçtin. Mihaza gelirsek, mizahı mı beğenmediysen, insan gibi cevap vererek "hocam hiç komik değildi" gibi cevap verebilirdin ama "Asıl gülünç olan nokta A1 Türkçesi" ne demek ya, ne demek. Ha birde 4 kişi beğenmiş, nasıl insanlarsınız cidden anlamıyorum. Çok mu hoşunuza gidiyor milleti ezmek. @Linuxginar
 
Son düzenleme:
Anlamadıysan, konunun kategorisine ve cümlenin sonuna bir daha bakmanı tavsiye ediyorum. Bir daha anlamadıysan bu kategoride yazmamanı tavsiye ediyorum. Anlamıyorum, niye insanlar sırf gösterişli oluyum diye milleti eziyor.

Eğer söylemeseydiniz anlamayacaktım. Ben mesajın saçmalığına ne diyor bu dedim amacım kimseyi ezmek değil.
Senin yaptığın eleştiri değil. Senin yaptığın şey iftira atmak, yalancı çıkarmak, milletle dalga geçmek. Git yazdıklarını değiştirmeden önce oku ve bana üsteki söylediklerimin yanlış olduğunu kanıtla. Kanıtlayabilir misin? Yapamazsın çünkü burada yanlış olan sensin ve hala yanlışını savunuyorsun. Ufacık yanlışlıkla olmuş bir hata yüzünden milletin türkçesiyle dalga geçemezsin ki bunu yapanda ben değilim hem bana hem de moderatörun türkçesiyle dalga geçtin. Mihaza gelirsek, mizahı mı beğenmediysen, insan gibi cevap vererek "hocam hiç komik değildi" gibi cevap verebilirdin ama "asıl gülünç olan nokta A1 türkçesi" ne demek ya, ne demek. Ha bir de 4 kişi beğenmiş, nasıl insanlarsınız cidden anlamıyorum. Çok mu hoşunuza gidiyor milleti ezmek. @Linuxginar

Hocam bence fazla alınıyorsunuz aynısını bana da yapmışsınız. Biraz sakin olun.
 

Geri
Yukarı