Vodafone 35 Mbps internet iyi midir?

baran çobanhan

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar eve internet alacağım Ethernet lazım olduğu için Türk Telekom altyapısı var. Vodafone'dan 35 Mbps alınır mı? Öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar eve internet alacağım Ethernet lazım olduğu için Türk Telekom altyapısı var. Vodafone'dan 35 Mbps alınır mı? Öneriniz var mı?

TurkNet geçmen daha iyi olacaktır. Vodafone'dan TurkNet'te geçtim sayılır bende. Az bir şey birkaç iş kaldı. Onun dışında özellikle normal kullanıcıya ve tek kişiye 35Mbps fazlasıyla yeterli olacaktır. Üstüne televizyon da bağlarsın. Eğer tabii yüksek dosya indirimi veya yüklemesi gibi durumlar en az 100 Mbps geçmeni öneririm. Steam veya bilgisayar oyunları oynuyorsun dosya boyutları malum fazla büyük oluyor. Bu arada şahsen kendim 12Mbps kullanıyorum 3 kişi sıkıntı yaratıyor haliyle. Ancak boş olan port durumları bir anda dolduğu için ADSL ile devam etmek zorundayım. Ancak fiber başvurusu yaptım. Aynı zamanda altyapı iyileştirildiği zaman gerekli iletişim sağlanıyor. Yoksa normalde bende en az 50Mbps kullanacaktım.

TurkNet öneririm. Vodafone'dan ADSL internetim vardı 24 Mbps fakat aldığım internet hızı 13 Mbps'di biri görüntülü konuşurken evde çile çekiyordum :D Vodafone kesinlikle önermiyorum.

Bu durum altyapı ile alakalı bir durumdur. Yoksa 24Mbps paket varken 13 Mbps vermezler. Onun dışında zaten taahhüt yaptırmamak için önermiyorum. Tabii avantajları da var yok değil. Örnek para artmaması gibi.

16 Mbps Vodafone kullanıyorum en fazla 13 download gördüm şu andada 12.46 download kullanmamın sebebi Vodafone Pay kart ile internet faturası 35TL geliyor ve her ay 50 Steam bakiyesi için bu yüzden memnunum Vodafone'den sadece :D

TurkNet geçmen daha iyi olacaktır. Vodafone'dan TurkNet'te geçtim sayılır bende. Az bir şey birkaç iş kaldı. Onun dışında özellikle normal kullanıcıya ve tek kişiye 35Mbps fazlasıyla yeterli olacaktır. Üstüne televizyon da bağlarsın. Eğer tabii yüksek dosya indirimi veya yüklemesi gibi durumlar en az 100 Mbps geçmeni öneririm. Steam veya bilgisayar oyunları oynuyorsun dosya boyutları malum fazla büyük oluyor. Bu arada şahsen kendim 12Mbps kullanıyorum 3 kişi sıkıntı yaratıyor haliyle. Ancak boş olan port durumları bir anda dolduğu için ADSL ile devam etmek zorundayım. Ancak fiber başvurusu yaptım. Aynı zamanda altyapı iyileştirildiği zaman gerekli iletişim sağlanıyor. Yoksa normalde bende en az 50Mbps kullanacaktım.

Bu durum altyapı ile alakalı bir durumdur. Yoksa 24Mbps paket varken 13 Mbps vermezler. Onun dışında zaten taahhüt yaptırmamak için önermiyorum. Tabii avantajları da var yok değil. Örnek para artmaması gibi.
alt yapı max 35 mbps aradık turkcellde turk telekomda vodafeonede 35 veriyor

Vodafone kullanıp da öneren görmedim arkadaş kullandı 1 yıl bir daha tövbe etti. TAA 1. ayından pişman olmuştu fakat taahhüt işte. :)

Çok haklısınız 3 aydır kullanıyorum arıza kaydı oluşturduğunuzda bile yasal süreci geçiriyorlar bazen ve ilk interneti aldığım ay sürekli bir sorun oldu ilk 6 ay internet kullanamadım asla :(

1 bazen 2 PC 1 televizyon 4 telefon.

Hepsi aynı anda kullanımda yetersiz gelecektir. Örnek ben 1 PC 2 telefon ucu ucuna yetiyor. Bazen yetmiyor bile zaten ADSL kullanımında upload zamanında aşırı dengesizlik nedeniyle ping ve internet hız düşmesi yaşanıyor. Ancak VDSL ise ADSL göre daha iyi performans sergiler. Tabii bina altyapısı yaşı gibi durumlar da mevcut.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı