Vodafone 50 Mbps ev interneti mantıklı mı?

• Konuyu başlatan Earas
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.719

Earas

Hectopat
Yer
İstanbul
Şu anda TurkNet kullanıyorum ve 50 Mbps internete 500 TL veriyorum. Modemim de biraz eski olduğu için üst kattan çekmiyor bazen mobil veri kullanıyorum.
Vodafone'un önerdiği tarife de bu:

IMG_20241013_194742.jpg

Verdikleri modem nasıldır sizce? Geçmeye değer mi?
Modemin modeli yazmıyor ama fotoğrafı bu:

IMG_20241013_195048.jpg

Şu anda TurkNet kullanıyorum ve 50 Mbps internete 500 TL veriyorum. Modemim de biraz eski olduğu için üst kattan çekmiyor bazen mobil veri kullanıyorum.

Eki Görüntüle 2328751

Eki Görüntüle 2328753

Vodafone'a güvenilmez bence sırf bu yüzden interneti değiştirmiştim ama siz bilirsiniz.

Vodafone yerine Comnet, Millenicom vb. gibi sağlayıcıların sunduğu paketlere göz atabilirsin. Aylık 250 TL'ye 100 Mbps fiber internet kullanıyorum, Vodafone ve TurkNet pahalı gibi sanki.

Eki Görüntüle 2328751

Eki Görüntüle 2328753
Ben telefonda vodafone kullaniyorum evdeki internet Turk Telekom. Vodafone modemli internete girip kaçanlar okudum,hem de para para fatura ve internet servis yok yazmışlar. Dikkat et!

Vodafone yerine Comnet, Millenicom vb. gibi sağlayıcıların sunduğu paketlere göz atabilirsin. Aylık 250 TL'ye 100 Mbps fiber internet kullanıyorum, Vodafone ve TurkNet pahalı gibi sanki.
Altyapım 50mbps destekliyor, sokakta fiber bile yok. O yüzden 50mbps paketlerin peşinden koşuyorum.
Ben telefonda vodafone kullaniyorum evdeki internet Turk Telekom. Vodafone modemli internete girip kaçanlar okudum,hem de para para fatura ve internet servis yok yazmışlar. Dikkat et!
Ben de telefonda vodafone kullanıyorum, çoğu zaman o da çekmiyor bi wi-fi, bi mobil veri yapıyorum.

Eki Görüntüle 2328751

Eki Görüntüle 2328753
Tecrübeme göre söylüyorum, vodafone en kötü internet sağlayıcıdır bulaşma kardeşim.

Allah bin belasını versin Vodafone denilen illetin 1 aydır internete bağlanamıyorum sayısız müşteri hizmetlerini aradım anlık düzeltiyorlar yarın gene aynı, telefonun internetini bağlamaktan 30GB interneti 3 günde bitirdim sürekli sorun sorun en sonunda modemi kıracağım.
Dün aradım 50 Mbps almam gerekirken 5 Mbps alıyorum diye arıza kaydı oluşturdular 24 saat interneti tamamen kestiler bugün geldi internet sonuç yine aynı 1080p video bile izletmiyor.
Aklın varsa bulaşma.

Not: Mahallemiz yeni altyapısı cartu curtu her şeyi yeni antalyanın en merkezinde yaşıyorum.

1728840025328.png

Altyapım 50Mbps destekliyor, sokakta fiber bile yok. O yüzden 50Mbps paketlerin peşinden koşuyorum.

Ben de telefonda Vodafone kullanıyorum, çoğu zaman o da çekmiyor bir Wi-Fi, bir mobil veri yapıyorum.

Hocam Turkcell Superbox'da düşünebilirsiniz benim de altyapım çok kötü Superbox aldım ve sadece prize takıyorum 100 Mbps altına düşmüyor onu da önerebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı