Vodafone ev interneti nasıldır?

wheelie1

Femtopat
Daha fazla  
Vodafone yanımda uygulamasında ev adresimi girdikten sonra 100Mbps ve 1000 Mbps'lik ev interneti paketlerini görüyorum. Altyapım desteklediği için ve adresime, evime uygun olduğu için mi bunlar gözüküyor yoksa herkese gözüken normal paketler mi bunlar? İnternette TT fiber altyapımız var diye gözüküyor ama fiber kutumuz olmadığı için kimse de gelip uğraşmıyor. Eğer Vodafone yanımda uygulamasında gözüken 100 veya 1000 Mbps ev interneti paketleri evime ve adresime uygunsa ondan bağlatmayı düşünüyorum.

Vodafone ekibi binaya fiber veya GigaFiber kutusu kurulumu yapıyor mu? Yanımda uygulamasında 1000 Mbps'e kadar internet seçebiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şehirden şehire fark ediyor sanırım altyapı. Ben de TT'dan Vodafone'a geçmeyi düşünüyorum bugünlerde. Ama Vodafone da neticede TT altyapısını kullandığı için bir şey fark eder mi emin değilim. Bilgisi olan aydınlatırsa seviniriz.

Şehirden şehire fark ediyor sanırım altyapı. Ben de TT'dan Vodafone'a geçmeyi düşünüyorum bugünlerde. Ama Vodafone da neticede TT altyapısını kullandığı için bir şey fark eder mi emin değilim. Bilgisi olan aydınlatırsa seviniriz.
İstanbul Ümraniye'de oturuyorum. İnternette altyapı sorgulama sayfalarında fiber gözüken bir altyapım olmasına rağmen maalesef ki binamızda fiber kutumuz yok. Bu kutu ne zaman takılıyor tahmini?

Ben de yeni bağlatıyorum, ONT cihazını kurdu ekipler az önce modem kurulumu bekliyorum şuan. Konuya bilgi sağlayacağım.
Hocam ne yaptınız? Benim olduğum binada fiber altyapı gözüküyor fakat fiber kutusu yok. Bu kutuyu kim bağlıyor, binama gelmesi için ne yapmam lazım

Hocam ne yaptınız? Benim olduğum binada fiber altyapı gözüküyor fakat fiber kutusu yok. Bu kutuyu kim bağlıyor, binama gelmesi için ne yapmam lazım

Altyapıyı getiren firma kimse o takıyor, bugün Türk Telekom ekipleri aşağıdan daireme, daireden de odama kadar kabloyu çekti, ONT cihazını taktı. Vodafone kullanacağım için Vodafone ekiplerinin modemi getirmesini bekliyorum.

Altyapıyı getiren firma kimse o takıyor, bugün Türk Telekom ekipleri aşağıdan daireme, daireden de odama kadar kabloyu çekti, ONT cihazını taktı. Vodafone kullanacağım için Vodafone ekiplerinin modemi getirmesini bekliyorum.
İnternet sitesinde altyapı sorgulamada fiber var diye gözüküyor ama fiber kutumuz yok. Bu fiber kutusunu neye göre kuruyorlar?

Altyapı sorgusunda fiber var diyorsa kullanılabilir ve aktiftir, kutuyu görmemiş olma olasılığınız nedir?
Alt katta depo var aslında. Türk Telekom modem kurulum ekibi geldiğinde fiber kutumuz olmadığını söyledi, turuncu bir kablo var ve sarılı bir şekilde öylece duruyor. Fotoğrafını paylaştım

Dosya Ekleri

• IMG_2998.jpeg
    IMG_2998.jpeg
    162,6 KB · Görüntüleme: 17
Alt katta depo var aslında. Türk Telekom modem kurulum ekibi geldiğinde fiber kutumuz olmadığını söyledi, turuncu bir kablo var ve sarılı bir şekilde öylece duruyor. Fotoğrafını paylaştım

Evet kutu yok, ilginç. Kutu takılıp aktifleşmeden paketler görünmez genelde. Bir arayıp sormayı deneyin isterseniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı