Vodafone Evde İnternet alınır mı?

249580

Kilopat
Makaleler
3
Arkadaşlar diğer internet sağlayıcılarına göre Vodafone çok daha ucuz kullanan var mı? Varsa tecrübeleri neler. Bir de Superonline mı Vodafone mu?

4 Yıldır kullanıyorum, müşteri hizmetleri çöp. Paket yükseltmek için arıyorum 1 buçuk aydır gerçekleştirilemedi ben de paket yükseltme talebinin iptali için talep oluşturdum ondan da bir haber yok bıraktım peşini artık. Bir de müşteri hizmetleriyle atarlı konuşursan internet hızını yavaşlatıyorlar geri düzeltmek için arayıp reset attırman gerekiyor. Onun dışında internet hizmetleri güzel.
O neymiş öyle 😂😂. Sinirlendirdiğin garsonun yemeğine tükürmesi gibi.

VodafoneNet kullanıcısıyız. Yaklaşık dört sene ADSL kullandık, bir senedir fiber kullanıyoruz. Fiyat olarak diğer operatörlere göre daha uygun ama en iyisi değil tabii ki. Biz bir sorunla karşılaşmadık, genel anlamda memnunuz ama sorunlarla karşılaşanlar elbette var.

Fiberde olmamıza rağmen 36-37 ms gibi oldukça yüksek ping değerleri alıyoruz. Bununla ilgili az şikâyet de yok. Ayrıca fiber için verdikleri modemin (DOCSIS 3.0) Wi-Fi kalitesinin oldukça kötü olduğunu söylemekte yarar var, sık sık Wi-Fi bağlantısı kesiliyor. Yeni bir tane alalım desek, fiyatı 2000-3000 TL'ye kadar çıkıyor. Bu yüzden bu modem gelecekse bir router kullanmanızı öneririm.

Bu arada, kullandığımız modem NetMaster Infinity 401.

Sormak istediğiniz soru varsa sorabilirsiniz.

Apartmanın numarasını TürkNet altyapı sorgulamada çıkmıyor. Türk Telekom altyapı sorgulamada da hemen yan apartmanda ADSL gösteriyor benim apartmanımda bu lokasyona ait bilgi yok diyor. Apartman 2016 yılında inşaat edilmiş 3 odasında internet için hazır girişler var. Altyapı sorgulamada bir şey çıkmıyor kaldım böyle.

Paran bolsa Turkcell’i öneririm. Altyapı bilgim var konuşmaya gerek yok istersen TT altyapısı olsun sadece istersen daha üstü hizmet kalitesi bakımından TT ve Vodafone kadar lanet şirket yok piyasada. 4 sene Vodafone kullandım 1 senelik arıza kayıtlarım var kapatırken arıyorlar ooo efendim hemen gideriyoruz arızanızı diye o yüzden kafa yormaya gerek yok. Turkcell biraz pahalı ama cidden bir sorun olsa da en azından ilgileniyorlar laf sokmaya çalışmıyorlar veya tribe girmeye...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı