Vodafone evde internet güzel midir?

Baro41

Kilopat
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel® Core™ i3-10100F
ZOTAC GeForce RTX 3050 GAMING TWIN EDGE 8GB
MSI PRO H410M-B Intel H410
GSKILL 8GB (2x8GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 3000MHz CL16 1.35V Single Ram
Crucial 500GB P3 Serisi 3D NAND NVMe M.2 SSD
RAMPAGE VICTORY 1x12mm FANLI 600W 80 PLUS BRONZE MidT ATX KASA
Western Digital 3.5" 1 TB Caviar Blue
Meslek
Tekstil Mühendisi
8 yıl a yakındır Superonline kullanıyorum ve memnunum. Amma ve lakin bugün beni aradılar ve taahhüdümün bitmesine 2 ay kaldığını, ve bana en düşük paket olarak çıkan paketin TV Plus dahili olduğunu, ve aylık 450 TL gibi bir tutar önerdiler. Ben Superonline'den memnunum ama 24Mbps + TV Plus için 450 TL ödeyemem çünkü evde Digitürk var.

Şöyle bir durum da var: Altyapım 36Mbps destekliyor ama Superonline bana sadece 24Mbps veriyor. Ben de ping durumu ideal olduğu için değiştirmiyordum. Ama şimdi bana böyle zoraki bir şekilde TV Plus ve 450 TL olacağı için ayrılacağım. Şu an fiyat olarak piyasada Vodafone uygun 35 Mbps internete 170 TL ödeyeceğim çünkü Vodafone'da 4 adet faturalı hattım var. İndirim uygulayacaklar. Bir de 650 TL cayma bedelini karşılayacaklar.

Ama Vodafone evde internet kullanan arkadaşlar memnun mu acaba? Konuya hakim olanlar yorum katsın çünkü kafamın karışmasını istemiyorum. TurkNet'e geçmek isterim ama bina eski ve altyapım yok. Diğer ISS'ler gibi TT altyapısı kullanacaklar, ben de Vodafone uygun olduğu için geçmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bir de Millenicom kullananlar varsa dönüş yapabilirler. TT önerisi yapmayın çünkü TT almak istemiyorum. Müşteri hizmetleri çok hoşuma gitmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kullandım, memnum kaldım. 50Mbps'lik paketini kullanıyordum ve hiç problem yaşamadım. Ama tabii ki yakın çevrenizde internetten anlayan ve Vodafone kullanmış insanları dinlemeniz daha iyi olacaktır.

Başka yorum yapan yok mu acaba?

.

Up+

Up+

Online oyun oynuyorsanız sizi ciddi anlamda üzer. Günlük işlerinizde idare eder ama onda bile kesintiler yaşayabilirsiniz. Sonuç olarak tavsiye etmem.

Online oyun oynayamazsın çok dengesiz internet bolca kesinti oluyor haftanın ger günü müşteri hizmetlerini yoklaman gerekir

Vodafone kullanmayıp da kötüleyenleri anlamıyorum kullanmadiysaniz konuşmayın ya da kaynak belirtin yok ping yüksekmiş kaynak göster arkadaşım yok ben Vodafone önermem sebep ne arkadaşım yani laf olsun diye konuşuyorsunuz 5 yıldır kullanıyorum Vodafone Net fiber 310 TL ödüyorum ve çok da memnunum hız testini balkonda yaptım 7 ms verdi ve hiçbir oyunda ping sorunu da yaşamadım.

Screenshot_2024-08-21-14-08-54-306_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı