Vodafone fiber internet boş port yok

KaanPasha

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Oturduğum apartman'a fiber internet kablosu gelmişti birkaç ay önce. Bugün eve çektirdim sonra Vodafone'u aradım ve fiber için boş port olmadığını söylediler. Port açılması için ne yapmam lazım ya da başka bir internet sağlayıcısına mı geçmeliyim? Fikirlerinizi bekliyorum.

Vodafona gidip port için başvuru yapmanız lazım. Başka servis sağlayıcısının fiber hattı varsa yakınlarınızda tabii ki onlarada gidebilirsiniz.

Fiberde boş port olmaz. Her eve bir tane port ayrılır bina girişinde.

VDSL altyapı fiber diye yutturduysalar yazıklar olsun.
Çok fazla yapılıyor. Saha dolabından sonrası bakır ile geliyor ve fiber diyorlar. Geçen gün de ülkenin %90'ına fiber gelecek dediler saha dolabına kadar olandan bahsediyorlarmış.

Eve çektirdim derken şu an evde kablo var mı? Kablonun diğer ucu takılı ise o yüzden boş port yok demiş olabilirler. Evinize gelen kablonun UC'unu bulun.

Kablonun bir ucu şu an modem'in yanında sarkıyor diğer ucu apartmanda ama nereden geliyor bilmiyorum.
Fiberde boş port olmaz. Her eve bir tane port ayrılır bina girişinde.

VDSL altyapı fiber diye yutturduysalar yazıklar olsun.

Fiber mi VDSL mi bilmiyorum site yönetimi apartman girişine apartmana fiber internet gelmiştir diye bir yazı asmışlardı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı