2 Gündür evimde yeni bağlattığım Kablonet alt yapısına sahip Vodafone Net 50+ 50 Mbps'lik paketi kullanıyorum. Günlük olağan akışta hız sonuçlarım: Resimde görüldüğü gibidir. Dosya indirip, yüklerken günlük işlerde herhangi bir sorun yaşamıyorum. Online oyunlara girdiğimde özellikle PUBG'de...
www.technopat.net
Hocam buradan benim konumu da incelersen olayın donanımsal olduğunu hiç düşünmüyorum. Evimde TT aboneliğimde var hiç bir sıkıntı yaşanadan kullanıyordum. Eğer sorunu çözemezlerse bu hafta hemen iptal edeceğim.
Ben bu yüzden superonline'a da geçtim alt yapı vdf olduğundan sorun yine devam etti 5 gün kullandım iptal ettim 500 tl cayma bedeli çıkardılar mahkemelik olduk. Nasıl çıldırdım neler yaptım bakalım çözebilecekmiyim benim başka şansımda yok sitede tt net yok.
Sadece tt net cep internetiyle giriyorum oynamak için.
yani yine kablolu kullanıyorsun değil mi? İşte yazdığım gibi laptopla girince sorun olmuyor.
Laptop ekran görüntüsü aynı modem kablolu.
Masaüstü ekran görüntüsü kablolu paket kaybı var yine kronik neden laptopla denedim ki.
@ @Gwiazdka
@ @Mrtcn95
netsh interface ipv4 set subinterface "Ethernet" mtu=1480 store=persistent
yeni modem geldi airties + ont ile beraber ayarları böyle yapıp deneyeceğim.
Tahmin ettiğim gibi mtu 1500de ondan paket kaybı oluyor superonline 1480 veriyor maksimum. Windows format sonrası başıma gelmişti default 1500. Yine aynı şekilde cmdye girip
Yazıp enterla okey demesi lazım. Ondan sonra oyuna girip test et %99 çözülecek
Hocam aynı sorun bende de var. Ama çok daha beteri. Loss %30-35 lerde geziyor hiç bir oyunu oynayamıyorum. Yardımcı olabilecek var mı. TTNET kullanıyorum ve benimde o bahsettiğiniz değer 1500 de.
Tahmin ettiğim gibi mtu 1500de ondan paket kaybı oluyor superonline 1480 veriyor maksimum. Windows format sonrası başıma gelmişti default 1500. Yine aynı şekilde cmdye girip
Yazıp enterla okey demesi lazım. Ondan sonra oyuna girip test et %99 çözülecek
Bu yöntem çözüm sağlıyor. Turkcell Superbox kullanarak %20'ye varan pkt loss artık yok. Bir maçta denedim. Akşam daha fazla test yapacağım eğer pkt loss geri gelirse burdan bilgi veririm. Teşekkürler @Mrtcn95.