Vodafone Fiber PUBG "upload packet loss" sorunu

Hocam donanımsal olma ihtimali var mı bu durumun ?

Cep internetiyle girdiğimde sıkıntı yok masaüstüne. Kablolu ile var .

Kablolu ile laptopdan girdiğimde böyle bir sıkıntı yok şaka gibi ya.

VodafoneNet Upload Paket Kaybı

Hocam buradan benim konumu da incelersen olayın donanımsal olduğunu hiç düşünmüyorum. Evimde TT aboneliğimde var hiç bir sıkıntı yaşanadan kullanıyordum. Eğer sorunu çözemezlerse bu hafta hemen iptal edeceğim.

Ben bu yüzden superonline'a da geçtim alt yapı vdf olduğundan sorun yine devam etti 5 gün kullandım iptal ettim 500 tl cayma bedeli çıkardılar mahkemelik olduk. Nasıl çıldırdım neler yaptım bakalım çözebilecekmiyim benim başka şansımda yok sitede tt net yok.

Sadece tt net cep internetiyle giriyorum oynamak için.
yani yine kablolu kullanıyorsun değil mi? İşte yazdığım gibi laptopla girince sorun olmuyor.

Laptop ekran görüntüsü aynı modem kablolu.

Masaüstü ekran görüntüsü kablolu paket kaybı var yine kronik neden laptopla denedim ki.
@
@Gwiazdka
@
@Mrtcn95

netsh interface ipv4 set subinterface "Ethernet" mtu=1480 store=persistent

yeni modem geldi airties + ont ile beraber ayarları böyle yapıp deneyeceğim.

Son düzenleme:
Tahmin ettiğim gibi mtu 1500de ondan paket kaybı oluyor superonline 1480 veriyor maksimum. Windows format sonrası başıma gelmişti default 1500. Yine aynı şekilde cmdye girip

Yazıp enterla okey demesi lazım. Ondan sonra oyuna girip test et %99 çözülecek :)
Hocam aynı sorun bende de var. Ama çok daha beteri. Loss %30-35 lerde geziyor hiç bir oyunu oynayamıyorum. Yardımcı olabilecek var mı. TTNET kullanıyorum ve benimde o bahsettiğiniz değer 1500 de.

ping ölçerinde upload ölçer yoktur ya da cidden onun serverlarında sıkıntı yapmıyordur.

Genel müdürlükten aradılar bakalım CEosuna kadar yazdım sorun nasıl çözülecek.

Tahmin ettiğim gibi mtu 1500de ondan paket kaybı oluyor superonline 1480 veriyor maksimum. Windows format sonrası başıma gelmişti default 1500. Yine aynı şekilde cmdye girip

Yazıp enterla okey demesi lazım. Ondan sonra oyuna girip test et %99 çözülecek :)
Bu yöntem çözüm sağlıyor. Turkcell Superbox kullanarak %20'ye varan pkt loss artık yok. Bir maçta denedim. Akşam daha fazla test yapacağım eğer pkt loss geri gelirse burdan bilgi veririm. Teşekkürler @Mrtcn95.

bizde çözüm sağlamadı çünkü alt yapı vodafone İSS vodafone ülke çapında genel sıkıntısı var.

Vodafone fiberinde sıkıntı var; Upload packet loss konusunda ya da yurtdışı çıkışlarında.

hatta ilk burada açmışlar sorunu @Eryd adlı arkadaş yarım yamalak yardımcı olmuş geçmişte.

zaten anlayan da yok İSS düzeltirse anca düzelir.

Türksat altyapısından vodafone kullananlarda da sıkıntı var.

PUBG, PUBG lite , CS go, online çok oyunda etkisi var.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı